![]() |
Modchip'y - legalność
http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/P...q/strona12.php
Kiedy to było pisane?? Bo mam zastrzeżenia do punktu w którym pisze ze w Polsce modchipy jeszcze są legalne. Wątpię ponieważ (nie cały rok temu) kiedy jeszcze byłem Media Markcie pytałem sie faceta czy mają Swap Magic (tylko przytaczam przykład) Akurat SM jest legalny... a według niego nie. Ciekawe co by było gdybym mu wspomniał o "przeróbkach". Co wy o tym sądzicie? |
To***347; sobie autorytet wybra***322;. My***347;lisz, ***380;e sprzedawcy w supermarketach maj***261; jakiekolwiek poj***281;cie o sprz***281;cie? Nawet nie potrafi***261; udzieli***263; podstawowych informacji na temat np. danego modelu telewizora (taki przyk***322;ad, z ***380;ycia ;]), a co dopiero by***263; kompetentnym w materii konsoli i co wa***380;ne jej sceny.
W Polsce modchipy s***261; legalne - lub mo***380;e inaczej: z tego co wiem nie jest to uregulowane jeszcze prawnie. Za samo posiadanie konsoli z chipsem nikt Ci nie b***281;dzie robi***263; wyrzut***243;w, za posiadanie takowej z kopiami, kt***243;rych nie posiadasz w oryginale ju***380; tak. Exploity vide Swap Magic tym bardziej (nawet w Anglii czy Australii). Cytat:
|
Dzięki moge spać spokojnie :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:15. |