![]() |
Piooner 216D Power Calibration Erorr Verbatim DL
Dobra. Czas na mnie. Wiem, że ten problem pojawił się dziesiątki razy na forum, ale mój przypadek jest inny. Przeczytajcie i proszę, pomóżcie.
Miałem wcześniej nagrywarkę LITEON'a. Nagrywała wszystko, razem z DL. Aż pewnego razu, nie chciała. Nośnik zawsze Verbatim. Zainstalowałem ASPI, aktualizacja firmaware była i nic nie pomogło. Wkurzyłem się i kupiłem nagrywarkę Pioneer 216D. I wkurzyłem się. Mam to samo. Power Calibration Area Erorr. Nagrywam IMGBURN'em. Czy ktoś ma jakąś idee? Zaznaczam, że nie chce mi nagrywać płyt DL, resztę nagrywa. O co kaman? Pomóżcie. |
Kaman o kichowatą partię płyt DL, których jakość generalnie wciąż jest dodupawa :ysz:
:czytaj: |
Czyli jak dobrze rozumiem, to wina p***322;yty? Za ka***380;dym razem? Wi***281;c dlaczego m***243;j kolega nie ma problemu z nagrywaniem tych p***322;yt? (od niego dosta***322;em p***322;yty Verbatima)
|
Cytat:
:czar: |
Nie kupuje tego argumentu ;x. Inni jako***347; nagrywaj***261; i nie maj***261; tego problemu. Wi***281;c prosz***281; o podsuni***281;cie pomys***322;***243;w, co mo***380;e by***263; jeszcze nie tak. Mo***380;liwe, ***380;e to wina zasilania? Jak to sprawdzi***263;?
|
Cytat:
:czar: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:23. |