![]() |
Zone Alarm Pro za darmo - tylko przez 24 godziny!
|
THX
zapisalem sie czekam na email cos dlugo - juz bedzie z pol minuty... :D ZA uzywam od kiedy moj kochany Sygate zostal wykupiony przez Symaneca, ktory zamknol darmowa linie w sumie sie nie dziwie, skoro ktos za darmo oferowal lepszy soft niz Symantec za skromne 200pln wowczas... |
Ja u***380;ywa***322;em zone alarma, do momentu w kt***243;rym po jednym z updat***243;w windows mi si***281; przesta***322; ***322;adowa***263;, a, ***380;e wtedy bardzo by***322; mi potrzebny komputer troszk***281; si***281; zirytowa***322;em i pogrzeba***322;em zone alarma na rzecz darmowej wersji jetico, kt***243;ry jest mocno przewra***380;liwiony, ale po instalacji zajmuje 3 mb i w***322;***261;cza si***281; z milion razy szybciej ni***380; cokolwiek co mia***322;em do tej pory.
|
Ja uzywam rownie darmowego comodo.
Z ZA prawie nie mialem kloptow, tylko raz czy dwa cos spieprzyli przy wydawaniu nowych wersji. A skoro comoda dziala to nie widze sensu ulepszac tego co dobre. |
Oczywi***347;cie nikogo nie namawiam - sam te***380; go nie u***380;ywam. :nie:
:D |
a ja chetnie zobacze jakie sa roznice miedzy darmowa wersja a platna
uzywam darmowki od 3 lat, na tyle spelnia moje wymagania, ze nawet nie wiem jakie sa roznice miedzy darmowa a platna :D dzieki JOU ;) |
|
wiesz andy - jakbym chcial sprawdzic, to stawiam ze wyszukanie tej infomacji trwa tyle co otworzenie googla ;) ale oczywiscie dzieki ;) choc nadal nie wiem, bo nie dojechalem do konca tabelki :rotfl: zobacze w praniu :P
jak kod w koncu przyjdzie :P |
co jest z tym forum - co chwile podwojnie mi postuje :hmm:
|
Moze Cie lubi?:) A dziala to na systemach serwerowych?
|
Cytat:
|
Cytat:
musisz zaopatrzyc sie w serwerowy FW za diabla nie pamietam, czego ja uzywalem pod 2k3, a walkowalem go pare lat... :hmm: |
@loki polecam Outpost Firewall Pro.
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:20. |