![]() |
Cytat:
|
A w Log'ach routera cos pisze ciekawego ?
|
Przeczekaj problem...
Powaznie. Ja mialem problemy z moim Linksysem WAG200 (komputery polaczone przez WI-FI). Dzialal dosc dlugo super. az nagle zaczal sie zawieszac. Ot tak poprostu dziala dziala dziala dziala...nie dziala. :( Pomagalo tylko wyjecie wtyczki z gniazdka. Niezaleznie od tego zrobilem zawsze bylo tak samo. Po pewnym czasie wszytsko wrocilo do normy i hula az milo (odpukac). Moze poprostu cos gmerali w centrali. |
Cytat:
Cytat:
@Burak a nie zmieniłeś przypadkiem zabezpieczeń na sieci ?? może się przegrzewa ?? jaką masz tłumienność na kablu ?? |
Rozumiem, że twój wykładowca informatyki też nie wie? :D
|
Neostrada + dlink
Witam!
Mam mały problem z Neostradą tp. Mianowicie kupiłem zestaw Dlinka DSL-2740 B jako router i na dwa komputer odbiornik wi-fi DWA-142. Do tego dochodził laptop. Przez pierwsze miesiące działo dobrze, lecz teraz zaczęły się problemy. Notorycznie się rozłącza i nie działa. Po wizycie fachowca od neo i wysłuchaniu przez 10 minut ciekawych propozycji (nowa instalacji, formaty itd i zapewnieniu, że będzie działać) powiedziałem mu, że studiuję informatykę szybko się poprawił i powiedział, że nie wie co to jest. Może ktoś jakoś pomoże ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:15. |