![]() |
Freelock - pytanie
Siemka naczytałem się o zabezpieczaniu płyt,ale czy metoda freelocka możliwa jest do zrobienia z plytą DVD?Bo nie moge zgrać obrazu cue itd bo wkładam plytę dvd z grą a nie CD.Czy jest jakas szansa?Może zrobić obraz cue płyty DVD jakimś innym programem?
|
*.cue to nie obraz płyty tylko arkusz dyrektyw. ;]
Nie mam pamięci a i jestem zbyt leniwy by sprawdzić, ale z tego co pamiętam to freelock używa mode2, który nie jest oficjalnie wspierany przez DVD. Mogę się mylić, więc nie sugeruj się. Stare to dzieje dla mnie i nie pamiętam. Druga kwestia: czemu chcesz zabezpieczać przed kopiowaniem płyty z grami? |
No dużo o tym czytam.A chce przegrać koledze gre ale jak znam zycie to pewnie gra będzie przenosić się jak zaraza i to pewnie za kase,taki handel będzie.I od wczoraj zaczałem się interesowac czy jest możliwość utrudnienia skopiowania plyty ale niestety widzę że CD to można zrobić z palcem w ... nosie a DVD jest niemożliwe do zrobienia.A tak pozatym witaj Berion, pamietasz mnie ? :D
|
dobry zwyczaj-nie pożyczaj!
|
Cytat:
Nie o taką odpowiedź mi chodziło.Jeśli nie wnosisz nic nowego do tematu to po co spamujesz -.- ? Z czystej ciekawości chcialbym zobaczyc czy to mozliwe. |
Spamujesz ??? może i tak , ale jakoś nie widzę zainteresowania Twoim tematem:haha: Bo dajmy na to jeżeli gra jest zabezpieczona np.SecuRomem , lub czym innym to po co dokładać inne zabezpieczenie?:taktak: Nie wiem czy to jest realne.Jak chcesz kumplowi ''pożyczyć''grę co jest piractwem :pirat::tak!: to znajdż inny sposób , a nie kombinuj z jakimiś programami typu Freelock z którym też coś kombinujesz.:czytaj: a to jest nie ładne.:zolta:
|
Zainteresowanych nie ma tak jak w innych tematach co max odpowiedzi jest 15.Kombinuje Freelockiem bo powtarzam chcialbym zobaczy czy jest to możliwe.A gra securomem nie jest zablokowana o to się nie martw ^^
|
Więc masz ten program-próbuj i spiesz się , można go uruchomić 15 razy.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:08. |