![]() |
nero 5582 i cdtext
czesc
nie wiem jak u was ale u mnie wersja 5582 nero nie pozwala w trybie dao nagrywac plyt audio, a co za tym idzie nie mozna nagrac cdtextu, jak to rozwiazac, moze kolejne wersje bede inne, narazie jade na 5580. pozdrawiam |
hmm to dziwne bo u mnie normalnie napisz czy wyskakuje jakis blad czy po prostu przy wyborze metody zaisu nie ma zapisu w trybie dao
|
jesli masz nowe nero np. 5582 na pewno zauwazyles ze obok trybow TAO i DAO pojawilo sie DAO/96 - zaznacz to (CD-TEXT to tak naprawde zawartosc jednego z subkanalow - w DAO/96 nagrywasz WSZYSTKIE mozliwe subkanaly - w tym ten z CD-TEXTem)
nie jestem pewien - ale jesli bys ustawil wszytko tak jak trza i nagral w zwyklyn DAO TEXTu mogloby nie byc, a po nagraniu DAO/96 by byl - zrobie dzis wieczorkiem probe i dam znac ah - czy twoja nagrywara obsluguje pelne DAO? |
Wczesniejsze wersje nero np 5551 nie mialy trybu DAO/96 a nagrywaly cd-text. Przypuszczam, ze masz nero 5582 ale w wersji nero-express, bo mnie tez wtedy wkurzylo brak mozliwosci nagrania audio w trybie DAO. Jesli dobrze zgaduje to wrzuc nowego seriala i bedziesz sie cieszyl normalna pelna wersja nero 5582 i naturalnie pojawi sie DAO. No i chyba nie probujesz tego robic w multisesji, bo wtedy to normalne ze nie ma DAO. 8)
|
witam i dziekuje wszystkim za udzielenie rad, zabieram sie do pracy na nero. Bylem u kolegi i u niego wersja 5582 przedstawia sie w taki sam sposob jak wyzej lub poprzednie wersje, u mnie wyglada inaczej. Jak zrobie to odpisze jaki rezultat
|
no juz wporzadku, chociaz poprzednia oprawa graficzna byla ladniejsza :)
pozdrawiam wszystkich nerowcow |
A jednak nero-express hehehe......tak myslalem, bo mi tez nie udawalo sie wlaczyc DAO w tym cudaku ;) No to przyjemnego palenia :-)
|
ale prosze zebys zmniejszyl troche te obrazki - dbajmy o modemowcow :)
mnie osobiscie to nie przeszkadza ale tu masz spakowane rarem dwa obrazki jezeli chcesz mozesz ich uzyc lub zmniejszyc Twoj obrazek tak do szerokosci powiedzmy 400 px |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:41. |