![]() |
PROBLEM Z NERO PHOTOSNAP VIEWER
Mam wielki problem z otwieraniem jpeg nonstop wyskakuje komunikat że plik jpeg nie mógł być otwarty nie pomogła deinstalacja nero i ponowna instalacja.Problem może polegać na braku jakiejś wtyczki.Pooooooooooooooommoooooccyyyyyyyyyyyyyy!!! !!!!!!!!!
|
Jak bedziesz tak pisal to raczej nikt ci tu nie pomoze.
|
A może trzeba się kłaniać, nie wiem dlaczego mam ten problem skoro program jest legal i śmiga na drugim laptopie bez problemu tylko na jednym jest nonstop wyskakuje komunikat że'' plik nie może zostać otwarty'' a najwidoczniej TY nie jesteś w stanie mi pomóc.No to trudno bywaj po ciemnej stronie mocy.
|
Jak nie wiesz do czego w internecie służy pisanie z CAPSLOCKIEM, to lepiej tego nie używaj. :nie:
A ten program wyrzuć - on nie będzie działał. :P 100x lepiej ze jpeg-ami poradzi sobie darmowy irfanview. |
Jak chcesz program do grafiki i fotek to lepiej sobie kup jakąś gazetę komputerową i tam znajdziesz pełne wersje programów do prostej obróbki fotek i przeglądania i to po polsku, dla mnie Nero jest i będzie tylko do wypalania płytek i niczym więcej, używam nadal wersji 6.6 bo dopóki się nie przesiądę na nagrywarkę BR to nie ma sensu zmieniać bo nic nowego nie wnosi poza tym że zżera kilkaset MB nikomu nie potrzebnych dodatków.
Program Nero ma wypalać płytki a nie być przeglądarką zdjęć (jak dla mnie) do obróbki fotek używam obecnie starej wersji Adobe LightRoom i jak dla mnie i tak jest za bardzo wypasiona... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:39. |