![]() |
na pewno to oznacza ciecie kosztów, ale płyty z Indii wcale nie muszą być gorsze.
|
Witam!
Właśnie kupiłem "+" w Carrefourze. Zdziwiło mnie tylko jedno: napis "Made in India" na opakowaniu. :ysz: Z tego co jest napisane na http://www.digitalfaq.com/media/dvdmedia.htm wynika, że Sony produkuje płyty tylko w Japonii i na Tajwanie. Ostatnio coraz więcej płyt jest z Indii. W ten sposób nabyłem też ProdiscR04 od Esperanzy. Ciekaw jestem co to oznacza. Czyżby cięcie kosztów? :> |
Używam ich od kilku lat :taktak:
Są warte ceny ;) |
Ilość załączników: 2
Płytki SONY mają bardzo dobrą kontrolę jakości na poziomie manualnym
Chyba nigdy nie zdarzyło mi się by były one porysowane, posmalcowane, obłapione paluchami czy napaproszone W odróżnieniu od innych płyt, które tak właśnie po zakupie potrafiły wyglądać Poza tym jakość SONY od jakiegoś już czasu stoi na dobrym średnim poziomie :taktak: Także nie schodząc poniżej pewnej średniej A te z Carrefour 50sztuk za 26.90zł palą się na przykład tak: Sony DVD-R x16 burn x8 1655 BCIB Załącznik 50430 A jakieś kiedysiejsze paliły się tak: Załącznik 50431 |
SONY z Carrefour
Widziałem dziś w tym sklepie Sony DVD zapakowane 50 szt. w cenie 26,90 :wow: (były + i - )
Takie jak na tej aukcji Używam podobnie zapakowanych z Real-a 25+5. Czy ktos te pakowane po 50 szt. może już kupił i może coś powiedzieć o ich jakości. Cena jest b. zachęcająca. Czy może SONY też już schodzi na psy ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:34. |