![]() |
AVerTV..........
witam.mam problem z ustawieniem dzwięku przy nagrywaniu np z nosników zewn(kamera,vhs,..)
mam karte AVerTV 303/AVerTV studio 303 obraz jest ok z kamery jak i z innych urządzeń. dzwięk ok ale tylko przy wizji,odtwarzaniu gdy nagrac chce na twardziela dzwięk jest tragicznej jakości i tak tez sie nagrywa:'( kombinowałem menedżerem realteka hd audio jak i ustawieniami głośności XP,AVerTV...... .....i niedaje juz rady :help: prosze o pomoc moze ktos juz miał taki problem??? |
czy przypadkiem nie nagrywasz z mikrofonu? albo z what you hear? ustaw wejscie line in
druga sprawa - ustaw glosnosc na 80% zamiast na max, najwyzej podciagniesz normalizacja po zgraniu |
opcja mikrofonu wyłączona,głośnośc jest ustawiona na mniej niż 50%,jakieś 30%.
przy 50% dzwiek jest taki jak bym miał 100 letnie głosniki. i nadal nie jest czysty jak w oryginale.wręcz tragiczny.!!! czy nikt takiej karty nie posiada.?i nie zgrywał nic nią?!!!!! |
mialem ta karte (chyba ta, dawno temu ja sprzedalem) i uzywalem do zgrywnia
jakosc dzwieku byla poprawna jedyne co sie mi nasuwa to nagrywanie dwieku z mikrofonu, ale skoro jestes pewny ze to nie to, to nie wiem |
Ilość załączników: 1
Mam tą kartę,u mnie nie ma żadnych problemów ze zgrywaniem ze żródeł zewnętrznych na XP i Viście.Pamiętam że wcześniej dużo problemów stwarzało oprogramowanie AverTV,ale po zmianie na najnowsze AVer MediaCenter:1.6.5
karta pracuje o niebo lepiej,jeżeli masz oprogramowanie dołączone do karty to zaktualizuj masz tu link: http://www.avermedia.com/avertv/Supp...PDriver&id=288 Jeżeli dalej jest problem to wal do polskiej pomocy technicznej która działa dość sprawnie; http://www.geoinf.pl/serwis. Dział Pomocy Technicznej: - tel. 024 264-47-63 wew. 318, 310 - Formularz zgłoszenia reklamacyjnego - www.geoinf.pl/serwis - E-mail: serwis@geoinf.pl Serwis GEOINF czynny jest od poniedziałku do piątku w godzinach 10:00 - 17:00 Załącznik 50464 |
czary2mary dzieki za pomoc
skorzystam.sciągnąlem juz ta wersje. niby prostsza ale sie przyzwyczaiłem do poprzedniej wersji. sprawze czy nagrywa z zewn. bez strat w audio. jesli sobie nie poradze to moze serwis pomoze. dzieki napisze jak sie sprawdzi.pozdrawiam nie jestem jeszcze pewny (bo tak na szybko sprawdziłem)ale chyba bedzie ok :) dzieki bardzo ps sorry za post pod postem |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:42. |