![]() |
LiteOn 32123S a upgrade
Czy też jest możliwy upgrade do x48 tej nagrywarki?Wiem,czytałem artykuł ale o tym modelu nic tam nie pisze.Z góry dzięki za pospowiedzi
|
Byłem pierwsz± osob± która tego spróbowała (chyba około powłowy lutego, nie pamiętam, był nawet duży thread na cdfreaks, jak potem taki naped odzyskac:)) sprawa prosta, sprzęt w wersji S i w wersji W to zupełnie dwie różne kwestie, nie ma możliwo¶ci pełnego podkręcenia 32S na co¶ wyższego, bo w sumie jest to tylko liteon 24x tylko z nowym firmware'm, za to juz modele 40S, 32W, 40W i 48 W, to ten sam sprzet rozniacy sie tylko biosami, ale oparty o całkiem inn± technologię. Co do 32S/oc/48W, da się nawet proboewalem nagrywac, spox idzie na 48x ale tylko w neroinfo tool, pieknie nagrywa P-CAV, ale juz z jakiegokolwiek innego programu nagrywajacego nie jest tak rozowo - nagranych plyt nie da sie odczytac, a sam podkrecony liteon nie bedzie w stabnie czytac zadnych plyt (takie sa m.in. objawy podkrecenia tego konkretnego modelu) :(
|
> inn± technologię. Co do 32S/oc/48W, da się nawet proboewalem
> nagrywac, spox idzie na 48x ale tylko w neroinfo tool, pieknie > nagrywa P-CAV, ale juz z jakiegokolwiek innego programu A to ciekawe co piszesz bo wlasnie przed chwila testowalem bios 48W na 32S i efekt byl taki ze jak raz otwarlem tacke to zamykala sie i otwierala automatycznie z 10 razy. Plyta nie byla wykrywana. |
a nie napisałem tego że tacka wysuwa się klika razy ? płytę wykrywa bez najmniejszego problemy, zreszt± zaraz zrobię update do dzi¶ wydanego firmware'u i zobacze co będzie...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:57. |