![]() |
Nie wiem. SMS nie daje się przełączyć na inny język, w tym przypadku na Polski jeśli:
- go tam nie ma :D - nie ustawiłeś uprzednio latin2 - jest konflikt pomiędzy plikiem konfiguracyjnym dla wcześniejszej wersji, a nowszą wersją programu. I staraj sie pisać poprawnie po Polsku. |
to moze bys pomogl:help:
|
Cytat:
Cytat:
|
tak chodzi mi o ten plik tapety pomylilem sie a co do smsa to z karty usunalem fmcb pozniej zainstalowalem od nowa przy czym sformatowalem karte pamieci wiec raczej niewzielo sobie starych ustawien a mam sms 2.8 rev6 z twojej paczki programow wiec jak zrobic PL?
|
Nie pamiętam już, jak wygląda obsługa tych plików w SMSie, ale z tego co pamiętam to szuka najpierw w "mc0:/SMS/" a dopiero potem w "./". Jak masz na karcie starego SMSa i jego konfig to go wczyta i stąd problem. Nic innego mi do głowy nie przychodzi.
*.msi? SMS nie obsługuje takiego formatu. I co ma zmiana języka do *.smi (bo pewnie o ten plik Ci chodziło - plik tapety). |
SMS polskie menu
Witam sciagnolem paczke programow beriona i tam pisze ze sms jest po polsku a jak ja go wlanczam to jest po angielsku i w opcjach niemoge zmienic a jest mi potrzebny jezyk polski poniewaz chce zmienic sobie plik .msi i niemoge go nigdzie tam znalezc pomocy
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:13. |