![]() |
Problem z sterownikami
Witam mam taki dylemat otóż potrzebuję kumplowi postawić świeży system ale on gdzieś zapodział płyty cd ze sterownikami do płyty głównej , karty grafiki itd.próbowałem znaleźć te stery na necie wpisując nazwę płyty głównej itd.jednakże z negatywnym skutkiem szukając na google może ktoś z was będzie wstanie mi pomóc.Oto parametry tegoż to kompa:płyta główna Epox EP-8KDA7I , grafika S3 ViRGE DX/GX (4MB) , karta dźwiękowa C-Media CMI8738/C3DX Audio Device podaję to co mi pokazał program Everest będę wdzięczny za pomoc.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Driver Genius być może Ci pomoże.
Ma funkcję wyszukiwania sterowników. |
Stery do takiej grafy gdzieś mam. Jak nie znajdziesz to krzycz, poszukam :)
|
OK dzięki a Ciebie prosiłbym superrrmario jednak o te stery do tej grafy pozdrawiam i liczę na twoją odpowiedź.
|
a ja na takiej grafice wydaje mi sie ze instalowalem win xp i windows sam ja wykryl. Tak mi sie cos wydaje, choc glowy nie daje bo to dawno bylo.
Ta karta to chyba z tv-outem jest... jesli tak to mam taka sama. Zreszta wgrywajac jakis uniwersalny sterownik to przy tych 4mb to chyba nie bedzie zadnej roznicy jesli to nie bedzie dedykowany sterownik. ==edit== znalazlem moja karte -s3 virge/gx2 wiec troszke inny model (nie wiem czy rozni sie tylko z tv-outem) |
Mam stery virge, virge-dx, virge-gx2. Które chcesz?
|
OK dzięki.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:58. |