![]() |
|
Witam :)
Posiadam PSP 3004 . Przerabiałem ją ostatnio (sam) i chciałbym się dowiedzieć czy da się na nią wgrać kilka gier ?????? \Dane tech. mojej konsolki : System Software 5.03 GEN-C (Full) Prosze o szybką odpowiedż Z Góry THX :) |
A wujek się zna na PSP??
Może i mają szybciej sprzęt wydawany ale internet działa jeszcze szybciej,a info nigdzie nie ma potwierdzonego. |
I on nie ma UMD ;)
|
Im Chyba chodzi o PSPGo. PSP Go to NIE PSP-4000 tylko PSP-N1000.
|
PSP-4000 nie istnieje.
|
psp-4000
W Wielkiej Brytani w Londynie tam mój wuja mieszka i mi kupi i wie że jest bo tam są wszystkie modele psp bo ani tam mają szybciej wszystko wyprodukowane i wszystko do nich do sklepów wchodzi szybciej tylko nie wiem czy psp 4000 ma UMD proszę o odpowiedź.:D:):D:)
|
Pokaz gdzie mozna kupic 4000:)
|
PSP-4000
Mam pytanie dotyczące psp 4000 a nie psp go tylko psp 4000 czy psp 4000 ma UMD. Proszę o odpowiedź najszybciej jak się da pozdrawiam i z góry dziękuję.:)
|
fw = Firmware.
|
Po przeczytaniu wszystkich tematów, doszedłem do wniosku, że oddam psp komuś kto się zajmuje przerabianiem tych konsol.
Dzięki za odp. aha, mógłbyś mi powiedzieć powiedzieć co znaczy skrót "fw"? ;] |
Jest tutorial. Skoro czegoś w nim nie rozumiesz, albo nie rozumiesz tego co wyczytałeś na forum to przytocz jakiś fragment.
Jeśli ktoś pisze post o treści: "czytałem, ale nic nie rozumiem" to znaczy, że nie czytał wcale, albo... ;] --- na oryg. fw możesz pomarzyć o grach z karty. Jeśli nie masz PSP-3xxx albo felernej mobo to "pandoruj" (poczytaj o Pandora's Battery, a konkretnie o Despertar del Cementerio). |
Wgrywanie gier na psp
Mam pytanie :
Jak wgrać gry na psp? Wiem, że były takie tematy, ale nic nich nie rozumiem. Mam taką prośbę, mógłby mi ktoś opisać to "od A do Z" w prostym języku. Konsolę mam 2 dni i nic nie czaje. System Software: Version 3.71 jak by było w czymś potrzebne. Pzdr. Adekwatny |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:09. |