![]() |
Zgadzam się z Plemnikiem w 100%
|
Odsylam do tematu 'LG 8320B czy LiteOn 24102B HELP' tam dokladnie i mysle bezsprzecznie udowodnilem ze Liteon jest lepszy rozwiazaniem (na przykladzie Liteona i LG 32) Heh biorac pod uwage podkrecalnosc Liteona do modelu 48 to wlasciwie chyba moglem porownac LG 32 i Liteona 48 a wtedy to dopiero LG by dostal w kosc hehehehe
|
Cytat:
Chodziło mi akurat o tę przekorę... ;) ale też nieźle wyszło :) |
Cytat:
Tez mam taka nadzieje dragal :-) Pozdrawiam. TOMMYx |
Patol roznica 10 zl nie jest moim zdaniem zacheta. Ja to bym na Twoim miejscu wzial LG teraz tylko 320 zl
http://www.pcprojekt.pl |
Cytat:
Pozdrawiam Patol |
nie powiedzialem tego o Tobie,a o Twoim poscie i napisalem zart mam poszucie humoru, dlatego staram sie nie pisac o LiteOn'ach ;D
|
Eeee tam od razu glupi zart... troche poczucia humoru bo zaczynasz przyjacielu fanatyka przypominac...
|
Plemnik: Zmieniajac tresc mego posta niszczysz moja filozofie zyciowa czytajac go pomyslalem " To jak tak napisalem " i musialem poscrollowac do gory i tu ufff to tylko glupi zart. Przeciez forumowicze wiedze, ze czesto nawet prawie zawsze wyznaje zasade LG RULEZ
TOMMYx : dzieki za pozdrowienia , ja rowniez Ciebie pozdrawiam i mam nadzieje, ze Twoj sprzet bedzie sprawowal sie ok |
Cytat:
Tata a Plemnik powiedzial... Plemnik - a jak myślisz... Taaak... to piękny początek mani wielkości :-D |
Bo LiteOny są rulez ;D
Bo sam mam LiteOna Bo... plemnik powiedział :) |
mam liteon co prawda x24 ale jest cool wypala wszystko bez wyjątku i nie narzekam ale mam znajomych którzy mają LG i też są zadowoleni
cenowo są w tej samej lidze i jakościowo uwarzam że też wię sam wybierz |
Cytat:
I pewnie gdyby nie była przykręcona do obudowy od kompa to by pocięła i chleb i ważywa i nawet mięso ;-) A zresztą sam sobie poczytaj, oto mój post: http://www.cdrinfo.pl/cgi-bin/Ultra/UltraBoard.cgi?action=Read&BID=1&TID=31139 Apropos tego bywalca - pozdrowienia dla dragal-a :-) Pozdrawiam. TOMMYx |
Cytat:
Pozdrawiam Plemnik |
Juz oznaczylem swoim podpisem :)
Regulamin Uzytkowania: 1. Obrazek jest freeware 2. Obrazkiem mozna odpowiadac na posty powtazajace sie NON STOP 3. Nie mozna go za zadne skarby edytowac ani zmieniac kodu zrodlowego 4. Kopiowanie, publiczne odtwarzanie i drukowanie surowo wzbronione Zdzielano dlia forum CDRinfo.pl |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:36. |