![]() |
Poradzcie mi, Liteon czy LG
Czy może ktoś mi doradzić jaką nagrywarkę lepiej kupić: Liteona 32x czy może LG 32x?
|
Ja bym ci poradzil poczytac to co znajdziesz po uzyciu opcji "SZUKAJ"
|
Dzony dobry obrazek :)
fakt poczytaj, a jak bedziesz mial dalej pytania wtedy wytlumacze Tobie dlaczego LG :) :) :) :) :) ;) |
Cytat:
|
Dzony jesli go nie opatentujesz to mysle, ze kazdy post z pytaniem w stylu "juz bylo n razy" powinien byc opatrzony przez uzytkownikow takim obrazkiem
|
Juz oznaczylem swoim podpisem :)
Regulamin Uzytkowania: 1. Obrazek jest freeware 2. Obrazkiem mozna odpowiadac na posty powtazajace sie NON STOP 3. Nie mozna go za zadne skarby edytowac ani zmieniac kodu zrodlowego 4. Kopiowanie, publiczne odtwarzanie i drukowanie surowo wzbronione Zdzielano dlia forum CDRinfo.pl |
Cytat:
Pozdrawiam Plemnik |
Cytat:
I pewnie gdyby nie była przykręcona do obudowy od kompa to by pocięła i chleb i ważywa i nawet mięso ;-) A zresztą sam sobie poczytaj, oto mój post: http://www.cdrinfo.pl/cgi-bin/Ultra/UltraBoard.cgi?action=Read&BID=1&TID=31139 Apropos tego bywalca - pozdrowienia dla dragal-a :-) Pozdrawiam. TOMMYx |
mam liteon co prawda x24 ale jest cool wypala wszystko bez wyjątku i nie narzekam ale mam znajomych którzy mają LG i też są zadowoleni
cenowo są w tej samej lidze i jakościowo uwarzam że też wię sam wybierz |
Bo LiteOny są rulez ;D
Bo sam mam LiteOna Bo... plemnik powiedział :) |
Cytat:
Tata a Plemnik powiedzial... Plemnik - a jak myślisz... Taaak... to piękny początek mani wielkości :-D |
Plemnik: Zmieniajac tresc mego posta niszczysz moja filozofie zyciowa czytajac go pomyslalem " To jak tak napisalem " i musialem poscrollowac do gory i tu ufff to tylko glupi zart. Przeciez forumowicze wiedze, ze czesto nawet prawie zawsze wyznaje zasade LG RULEZ
TOMMYx : dzieki za pozdrowienia , ja rowniez Ciebie pozdrawiam i mam nadzieje, ze Twoj sprzet bedzie sprawowal sie ok |
Eeee tam od razu glupi zart... troche poczucia humoru bo zaczynasz przyjacielu fanatyka przypominac...
|
nie powiedzialem tego o Tobie,a o Twoim poscie i napisalem zart mam poszucie humoru, dlatego staram sie nie pisac o LiteOn'ach ;D
|
Cytat:
Pozdrawiam Patol |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:40. |