![]() |
ipla
A co... Zainstalowałem sobie... Żeby ogladać wszystko...
Przyszło mi do głowy załączyć jakiś odcinek "Świata według Kiepskich" - na próbę. No i tak klikam i reklamę widzę (sto razy lepiej niż w telewizji - pół minuty reklam na jeden serial :D) - reklamę Świata według Kiepskich :D |
Aleś Ty lakoniczny...
Śmietnikiem mi zajechało, musiałem podeprzeć się guglarką :D |
Swoją drogą.. Na wielu stronach reklamy tego programu mi się przez adblocka przeciskają :/
|
Cytat:
|
nie dziala pod ubuntu... :zly:
|
Przekompiluj sobie pakiet źródłowy ;)
Tak na poważnie, niegłupi program, obejrzę sobie opuszczone odcinki "Agentek" - muszę się dowiedzieć, na cholerę ten czwarty się przebiera za babę :hmm: |
może tak ktoś coś więcej napisze z czym to sie je ???
|
Ipla to aplikacja, która pozwala na odtwarzanie materiałów wideo zgromadzonych na stronie ipla.tv. Serwis współpracuje z Polsatem, stąd można tam znaleźć odcinki najprzeróżniejszych puszczanych w tej stacji seriali (ot, choćby wspomniany przeze mnie Świat wg Kiepskich). Akurat ten serial, a także serial Agentki są dostępne w całości (tzn. to, co już zostało wyemitowane), zapewne z innymi serialami jest podobnie. Za pomocą ipla można równiez (opieram się na tym, co napisali na ich stronie) oglądać transmisję live różnych wydarzeń.
Jakość materiałów w bazie vod jest bardzo przyzwoita. Można je oglądać za darmo, przed każdym z nich puszczana jest jedna krótka reklama, żeby było śmiesznie, jakiegoś serialu. Aktualnie siedzę przy kompie w "domu rodzinnym", podłączonym do łącza 1 Mb i to spokojnie wystarcza, o ile nie ma akurat lagów (z rzadka się ni stąd ni z owąd pojawiają, ale obejrzałem 45 min odcinek Agentek bez żadnych problemów, więc nie jest źle o ile jest dobrze) :) |
|
Jakby się komuś zachciało instalować ta ipla, to niech ściąga ze strony producenta.
W sieci są starsze wersje i one kierują na nieistniejącą stronę rejestracji. |
Ciekawy jestem ile ta strona jeszcze pociągnie, bo z tego co wiem jest zupełnie nie rentowna, już raz była prrzejmowana.
|
Jak na razie działa i Włatcuf Móch właśnie oglądam. :szczerb:
|
Uzywam tak na iPhonie jak i iPadzie - aplikacja jest dedykowana, wiec nie ma zadnych problemow. Fajny pomysl, ale rowniez martwie sie ile jeszcze projekt pozyje...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:50. |