![]() |
Nawigacja
Mam nawigacje i potrzebuje do niej coś dograć. Kiedyś używałem do tego jakiegoś programu, dzięki niemu windows wykrywał mi nawigacje i mogłem instalować na niej programy. Tylko że mam krótką pamięć i nie wiem jaki to był program. Za pomocą jakiego programu połączę gps i windows ?
|
jaka navi?
i jaki windows? zakladam, ze jak wiekszosc chyba navi na rynku, masz cos based on windows mobile w jakiejs tam wersji do polaczenia kompa z takim cusiem potrzebujesz bt lub kabel i, w windowsach do winxp wlacznie, active sync, w windows vista zas - windows mobile device center w obu przypadkach radze zaktualizowac oprogramowanie ze strony ms do najnowszej wersji potem mozesz instalowac - exe z poziomu kompa, cab z navigacji slowem - identycznie jak z pda, genrealnie to to samo ;) |
wydawało mi się że w palmie/navi wybierasz tryb usb i widzi komp to jako pena ja tak kiedyś u kumpla z jakąś navi robiłem ale widocznie teraz już tak nie jest
|
Aplikacja do tego przeważnie była dostarczana na płycie CD lub DVD dołączonej do nawigacji.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:17. |