![]() |
Overclock LG, niebezpieczeństwo - nowe modele 40x
LG 40X
Dziś przeglądając sieć natknąłem się na informację iż w sprzedaży znajdują sie obecnie diwe wersjie tego napędu, jedna z buforem 2 mb druga z buforem 8mb, podano tam iż prawdopodobnie 2mb jest to po prostu wersją tańszą (jako iż nawet kostka ramu kosztuje). Ale wydaje mi się iż istnieje jeszcze jedno niebezpieczeństwo - LG zaczyna 'po cichu' wypuszczać nowe modele nagrywarki, o zanizonej przez firmware specyfikacji, aby finalnie wypuścic nowy naped 48x, wyposazony w 2mb buforu. Wiec kiedys mozemy miec drobne problemy aktualizujac firmware w naszych podkreconych 32x na 40x potykając się o niezgodność sprzętu... Prośba do Was: Gdyby ktoś się natknął na informację weryfikującą moje wiadomości, niech uaktualni tego posta. |
Rozmawialem juz jakis czas temu na ten temat z Ianem - moderatorem http://www.CDRLABS.com i po konsulatcjach z jego przedstawicielstwem LG dowiedzielismy sie, ze to poprostu 2 rodzaje sprzetu na rozne rynki. LG Polska podaje ,ze ten sprzet powinien miec 2 MB bufor, z tego wniosek, ze te z 8MB sa sprowadzane z innych krajow, a nie sa od LG Polska
|
To się nazywa szybka odpowiedź... Zadtanawia mnie w takim razie kwestia gwarancji na te - nie sprowadzane- przez lg PL...
|
To się nazywa szybka odpowiedź... Zadtanawia mnie w takim razie kwestia gwarancji na te - nie sprowadzane- przez lg PL... Ale daj nam to nadzieję że po wprowadzeniu przez US The Wall, będziemy mieli sprawnie kopiujące zabezpieczenia nagrywaki w sklepach.
|
a tego to nie wiem , ale sie dowiem :) - zadzwonie do nich czy cos :)
trzeba sie dowiedziec od kogos kto reklamowal |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:19. |