![]() |
Ciekawe??? nawet bardzo ciekawe;) jeżeli ''odtwarzacz''(co to za wynalazek)nie czyta płyt DL to jak instalujesz te gry??jak teraz prawie każda gra ''warzy''ponad 4GB, a zdarza się nawet że jest na 2płytkach DL jak chodżby Stranglehold.:haha:. I z ekonomicznego punktu widzenia Ci to się nie opłacało BO - primo-straciłe¶ 3GB miejsca na płytce-i masz teraz problem-zapłaciłe¶ za dwie płytki,tyle co za jedn± DL-i musisz kombinować jak to nagrać.Komunikat włóż 2płytkę na pewno się pojawi-jak to jest z grami na ilu¶ tam płytkach.
|
Raz że wszystkie odtwarzacze czytaj± te płyty, nawet jakie¶ prastare z lat 90-tych.
Przecież prawie wszystkie filmy s± na DL. A dwa że po co kto¶ ma czytać Twoje kopie bezpieczeństwa? Instalator się nie zmieni. |
Zastosowałem podział obrazu co 2GB.... stworzyło mi 3 pliki.... (mdf. mds. i md1... >gdy dzieliłem co 1 GB powstał jeszcze plik md0.<)
Jakie pliki mam nagrać na jedna płytkę a jakie na drug±? Czy w czasie instalacji będzie się pojawiał komunikat "włóż płytę drug±" ? Wiem, że płytka DL kosztuje ponad 2 zł... ale nie wszyscy maj± odtwarzacze które czytaj± te płyty... (nie będzie mnie parę dni więc nie będę mógł odpisać) Pozdrawiam |
Można też spakować Winrarem wtedy wejdzie na zwykle dvd-a po za tym plytka DL kosztuje ok 2zł.i chyba gra jest więcej warta.
|
zabezpieczone to jest przez SafeDisc 4.8x
przy wyborze opcji kreatora odczytu w alcoholu, można wybrać aby dzielił od razu na mniejsze pliki |
Jak to przegrać?
Witam, mam oryginaln± płytkę Assassin's Creed na PC i chciałbym stworzyć sobie kopię zapasow± na wszelki wypadek...
Stworzyłem sobie obraz płyty Alcoholem 120%.... tylko że obraz ten zajmuje ponad 5GB, na zwykł± płytkę DVD tego nie nagram.... Moje pytanie brzmi: 1. Czy muszę to nagrać na płytę DVD DL? 2. Czy można podzielić w jaki¶ sposób ten obraz.... i jakim programem? (a gdy już uda się podzielić ten obraz płyty czy nie będzie problemów z instalacj± gry.) Dzięki za odpowiedzi :) Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:17. |