![]() |
Gry z PSX'a na PS2
Witam!
Czy instnieje jakiś sensowny (znaczy stabilny) program do uruchomienia kopii zapasowych gier z PSx'a na PS2? Mam Fata PS2 (SM3.8 i FMCB; konsola SCPH-30004 R - tak nawiasem jakie to "V"?) i sposób opisywany za pomocą swapa nie działa. :help: |
Nie działa bo używasz FMCB. ;] Zresztą ten sposób nie działa na wszystkich modelach.
Musisz poczekać na emulator PSXa. |
To chyba chodzi o konsolkę bo wcześniej nie miałem zainstalowanego FMCB.
Za każdym razem jak odpalałem PS2 dołowało mnie te logo Free McBoota :p Można jakoś zmienić te logo? Np. PlayStation 2 i na dole mniejszym druczkiem Free McBoot x.x |
Zmiana loga FMCB to temat tabu. Nawet się nie pytaj jak. :P
PS: V6 |
Jak? Ala tak na serio to by jakiś bardziej odjechane by sie przydało... Bo jak widze te, to wpadam w rozpacz
|
Mogłem zmienić, ale nie chciałem aby autor poprzedniego poczuł się urażony, więc nawet nie proponowałem jego zmiany. Mnie się podoba w każdym razie, może nie jest jakieś "odjechane", ale nie jest złe. Musisz się z nim oswoić, przykro mi. :P
|
Cytat:
|
Będzie działać na każdej - no jak każdy inny, "zwykły" program dla PS2.
Jest nie tylko w planach, ale i w trakcie pisania. |
Dzięki wielkie, ale w h*ja mnie nie robisz? Bo wacham się nad zakupem PSX'a ale tak dla jednej gry sie "nie opyla" że tak powiem :D
|
nie h a ch;)I nie wachac a wahac;) A po 2 to psx jest tani jak barszcz, a gra powinna i pewnie ebdzie chodzila lepiej na nim niz na ps2
|
@loki7777 - bluzgi w polskim słowniku to kwestia dyskusyjna :D
I po co kupować PSX'a skoro będzie stał na komodzie i się kurzył? "bez sęsu" |
Jeśli uważasz, że wytrzymasz rok/półtora to warto czekać. ;]
Obecna wersja, co jeszcze raz podkreślam ma bardzo poważne kłopoty z 3d (5-10fps) i nie obsługuje dźwięku. 2d na szczęście całkiem nieźle chodzą (są wyjątki oczywiście). Ponadto jego obsługa to wstukiwanie długiego i enigmatycznego ciągu znaków (wersja bez gui jeszcze, więc albo ps2link albo radshell wchodzą w grę). Dlatego jest non-public póki co. |
Rok, półtora? Mam nadzieję że Metal Gear Solid to naprawdę za***ista gra, skoro mam tyle czekać :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:47. |