![]() |
Problem z Gta III
Witam !
Mam problem z Gta III (bądź z komputerem ; [ ) Podczas gry w gta komputer mi się zawiesza (( (przy innych grach z serii gta komputer chodzi normalnie bez zadnej sciny [no chyba ze w gta SA pojawia się malutka ścinka ale to sporadycznie] ) jeszcze 3 lata temu gta 3 chodzilo bardzo dobrze a teraz totalny zal. Dochodzę do 2 misji i zwicha ale nie zawsze mniej wiecej 5 min. gry ... Proszę o pomoc w razie co to moj gg ; 6992883 |
W razie co, to sprawdź temperatury kompa pod jakimś 3dMarkiem.
|
Czary mary hokus pokus !
3 lata temu miałeś nowszy komputer (jak na dzisiaj) 3 lata temu miałeś starsze sterowniki (jak na dzisiaj) 3 lata temu gra była nowsza (jak na dzisiaj) 3 lata temu mogłeś ostatni raz zaglądać do kompa, kurz ? 3 lata temu było 3 lata temu. bęc. |
niestety po reinstalacji gry pojawił się inny błąd.
Unhandled exception : c00000005 At address: 00581de4 Proszę o pomoc w tej sprawie |
Cytat:
2. a co to zmienia ? 3. bystry jesteś 4.kompa czyszczę co 3 miesiące 5. znów dobrze kombinujesz -------- Patrix zastanów się zanim coś napiszesz |
Ty już sie sam nad sobą zastanów bo w tej mojej sakrstycznej parodii na Twoją parodię jest jednak zawarta rada.
Druga sprawa zmiana czcionki od tak w całym tekście tylko pogarsza czytelność, jak piszesz, że masz problem to podajesz prznajmniej szczątkową specyfikację hardware i wersje podstawowych sterowników (directx, sterowniki do k. graficznej). Starsze sterowniki są lepsze do starych gier - nie wiedziałeś ?! Cytat:
PS Grasz na oryginałach czy na piracie ? Jak na tym drugim to spadaj i sam sobie odpowiedz czemu... :) |
Cytat:
Oczywiście, że mam oryginał ... PS Skąd mam spaść XD :D ja mam zainstalowanego Directx 8.1 a mialem 9.0c |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:47. |