![]() |
gniazdo sluchawkowe w mp4
witam serdecznie.
orientuje sie moze ktos z was, czy uszkodzenia gniazda sluchawkowego podlegaja gwarancji? problem moj jest taki, ze gniazdo sie rusza troche, podejzewam, ze sie po porstu odlutowalo w srodku, bo przy poruszaniu nim- wszystko gra jak powinno. na playerze mam plombe gwarancyjna, wiec nie chce go rozkrecac.. choc jesli takie uszkodzenie mechaniczne(ktore to uszkodzenia raczej nie sa uwzgledniane w gwarancji) bede musial naprawic sam, to i tak ta plombe bede musial zerwac... |
jaki player?
generalnie raczej nie podlega gwarancji |
jesteś pewien, że to gniazdo a nie słuchawki ?
kabel przy wtyczce lubi się łamać :> |
na 100% gniazdo.. sprawdzalem nainnych sluchawkach no i jak podwaze kawalkiem zapalki to gniazdo, to gra (cale wakacje tak przechodzielm) :)
a player... chinska podrobka ipoda, jakich pelno na allegro |
Ale masz problemy...
Idziesz do sklepu, kładziesz sprzęt na ladzie i mówisz, że nie gra, a grać miał... A uszkodzeniu mechanicznym będziesz rozmawiał, jak znajdą kawałek tej zapałki w środku... |
sprzet byl kupiony wysylkowo, wiec to nie jest tak raz dwa i na lade....
wysylac po to zeby nie uznali gwarancji, troche bez sensu-dlatego pytam. a zapalki nie znajda w srodku, bo nic takiego tam nie zostalo :) |
Wysyłaj, wysyłaj...
Jeśli sprzęt uległ uszkodzeniu podczas normalnego użytkowania, to muszą go naprawić. Wymieniałem swego czasu creativa z takim uszkodzeniem - nawet nie mrugnęli tylko od razu dostałem nową sztukę. |
ja swoje chinskie mp3 bedace na gwarancji rozlozylem na czesci i zlozylem spowrotem bez sladu ingerencji - plomba dala sie spokojnie odlepic i przylepic w to samo miejsce bez problemu, reszta poszla juz latwo - player nie byl klejony tylko elemanty trzymaja sie na wcisk (jakas srubka chyba tez byla :hmm: a moze i nie)
wiec przypuszczam, ze z mp4 bedzie to samo - te same chinskie dzieci je skladaja... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:14. |