![]() |
Cytat:
ma moze ktos liste z grami ktore dzialaja tzn mozna grac? jesli tak to z gory dziekuje:spoko: |
A ło co google mówi: ;]
Cytat:
|
Cytat:
np w pes wyskakuje mi blad 832 i nie wiem jak to zrobic(( na grze online arena normalnie smiga loguje sie i gram online...nie wiem jak rozwiazac ten problem |
Do PES/NFS nie potrzebujesz NADa, ani kodu do niego bowiem to nie są gry od Sony. Nie wiem na czym polega Twój problem: ani nie posiadam tych gier, ani niestety NA (jeszcze).
|
Na PS2 można grac w najnowsze gry typu PES9 czy Fifa09 jeszcze przez jabliższy rok do wydania kolejnej wersji. Po porstu jak się kupuje nową konsolę to jest tam coś o papierach z jakimś kluczem i to mnie interesuje.
|
mam maly problem chodzi o to ze mam konsole ps2 fat wlozony dysk i oczywisie networka,podlaczylem sie do internetu i na plytce access disc moge grac w ta gre online co byla w zestawie natomiast np w pes6 i nfs underground 2 juz nie ;/ oczywiscie zarejestrowalem sie na stronce playstation.com a polaczenie bylo nawiazane tzn wszystkie kawdraciki na zielono ! bardzo prosze o pomoc!!
|
Jeśli masz na myśli grę przez sieć to zapewne chodzi Ci o NAD i kod. Tak, jest niezbędny do gry w sieci w grach Sony. Gry pozostałych developerów tego nie wymagają (ale i tak są już systematycznie zamykane - dziś w sieci gra się na X360/PS3).
|
Kod rejestracyjny a gra w sieci
Witam wszystkich. Otóż mam takie pytanie: Po co jest w ogóle ten kod rejestracyjny w konsoli PS2? Mam zamiar kupić używaną konsolę PS2 slim i zastanawia mnie czy kupując taką bez owego kodu rejestracyjnego mogę grać na oryginalnych grach przez sieć? Proszę mnie nie zlinczować, gdyż jestem świeżakiem jeśli chodzi o konsole
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:33. |