![]() |
Brałem ostatnio kredyt, rata jakby taka sama...co ja za dane podałem? :hmm: :blink:
|
a z drugiej strony...
masz kredyt bez latania, załatwiania, żadnych papierków czy zaświadczeń rata nie za wielka niejeden by tak chciał :taktak: |
Cytat:
jaworowicz masz to kredyt nie może być Twój :nie: |
Cytat:
;> |
sie nie smiejcie ciezko sie zastanawiam co robic - nie mam zamiaru byc nekany przez komornika.
Jutro raczej pismo do Banku i zawiadomienie na Policje. Lepiej dmuchac na zimne:ysz: Tyle sie naogladalem programow Jaworowicz w telewizji o podobnych sprawach ze az czlowiekowi wiezyc sie nie chce :sciana: |
Cytat:
ponad 112 zł:wow: ileż lat ja muszę na taką kwotę pracować:'( |
Ale moment, imie się nie zgadza.
To skąd wiadomo kto ma płacić? Byle kogo spod adresu biorą? Niech ścigają Edmunda! A taki tam nie jest zameldowany, to wypad. A jakiś peselek albo coś zgadza się? Każdy może sobie podać byle adres z książki telefonicznej. I powiedzieć że tam Edmund mieszka. A może osoba udzielająca kredytu (pracownik banku) sie pomylił? |
Cytat:
I Twoim obowiązkiem jest teraz spłacenie jego. :glaszcze: |
jeśli ktoś kto nie spłaca kredytu podał błędne dane (celowo lub nie) i mają Twój adres to nie chcę Cię straszyć ale zaczynają się duże kłopoty ...
do tego typu instytucji nie dociera fakt pomyłki/celowego wprowadzania w błąd pozdrawiam |
po-dział
podod-dział wy-dział dział-ko dział-anie .... |
z takim zadluzeniem to warto tozsamosc zmieniac :szczerb:
jedyny sluszny dzial? :> |
Ciekawy z ciebie Edek.
|
Odpisz im
Informujemy, że Prometeusz nie odnotował żadnej pożyczki od Euro Bank SA, a tym bardziej umowy do niej. Koszt poniesionych strat moralnych, kosztów wysyłki powiadomienia oraz opłaty przesyłowej czynnej i biernej wynoszą 50000zł. |
Odeślij z adnotacją "adresat nieznany". :ph34r:
|
Mowcie mi Edmund
Tak mam na imie wg eurobanku :sciana:
Dostalem dzis : :Informujemy, iż Euro Bank S.A. nie odnotował w terminie wynikającym z umowy pożyczki PG\....... wpłaty wymaganej raty. Zaległości z tytułu wymienionej pożyczki wynoszą 112,51 zł" :sciana: Ja o czyms nie wiem :wow: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:59. |