![]() |
Pół kilo kapsli daję, w tej chwili nie mam, ale uzbieram. Na pewno!
|
coś czuję, że te telefony i tak w końcu znajdą się w śmietniku :taktak:
|
Cytat:
a kolega tylko oczyszczał środowisko podnosząc je z chodników, trawników ... |
a że tak głupio spytam czy papiery na telefony są :szczerb: bo jeśli wszystkie są bez pudełka niektóre bez ładowarki :rotfl: i do tego nie masz kart gwarancyjnych to :rotfl:
|
1 pence z NextDay Delivery - bo za tydzien zmieniam adres :D
Cytat:
|
Przebijam - 1 grosz za całość, wliczając przesyłkę signed-for do mnie. :D
|
ekhem to ja uzgadaniam na 0 (slownie zero) razem z przesylka :szczerb:
dawaj cos orientacyjnego albo max od reki z mozliwoscia negocjacji - tak sie to tu odbywa - wyjatkow nie ma - twarde prawo ale prawo |
cena w ciagu godziny albo temat leci - vide regulamin
|
Uszkodzone telefony:)
Witam mam do zaoferowania kilka telefonów
Nokia 3250-działa lecz wyświetlacz popsuty ale takto OK(bez pudełka i ładowarki) Nokia 6230-działa tylko nie łapie zasiegu z ładowarka Nokia 6230-Nie działa(nie wiem czemu) wyswietlacz dobry Nokia 6230-a raczej to co zostało plyta główna wyglada na kompletna czyli z aparatem, korpus ten pod przyciski itd. Motorola V3-złamana w pół wyswietlacze dobre płyta raczej nie (bez pudełka i ładowarki) Motorola V3i-na 100% tylko tasma do wymiany po podlaczeniu do komputera wykrywalna(bez pudełka i ładowarki) Siemens cx65-Nie dziala pewnego dnia sie wyłaczył wyswietlacz sprawnyz ładowarka bez pudełka CENY ZA CAŁOŚC MNIEJ WIECEJ 300ZŁ ALE NIEKONIECZNIE Jezeli ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt psss88@vp.pl lub GG 5394262 zdjecia na zyczenie http://forum.idg.pl/style_emoticons/default/smile.gif |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:26. |