![]() |
Nigdy nie używałem takich wynalazków, ale problem na pewno nie dotyczy gry (w sensie takim, że jest uszkodzona - prędzej to jakieś ograniczenia dev. ale jak już wspomniałem nigdy nie bawiłem się takim osprzetem). Konsoli raczej też nie (skoro inne pady działają bez problemu - jak mniemam to wpinasz port IR/BT czy czego ona tam używa do portu na pada).
|
Guitar Hero III problem z gitarą
Witam!
Problem mój jest następujący. mam PS2 slim z chipem. kupiłem nieoryginalną gitarę do gh (http://allegro.pl/item530708731_bezp...er_do_ps2.html). korzystam z kopi bezpieczeństwa gry. gitara nie dzialala prawidlowo, tzn. dzialal tylko jeden, konkretnie niebieski, przycisk (w menu), podczas gry dzialaly dwa: niebieski jako pomaranczowy i zielony jako niebieski. przycisk struny tez nie dziala. odeslalem do tej firmy, oni to sprawdzili i okazalo sie ze gitara nie dzialala na jednej konsoli, ale na drugiej do ktorej podlaczyli juz dziala. w kazdym razie odeslali mi kolejna, przed wysylka sprawdzili ja na dwuch konsolach i dzialala prawidlowo. ja podpinam w domu ta gitare i znowu ta sama historia, niezaleznie od tego do ktorego portu podlaczam gitare. jezeli ktos sie orientuje w czym problem to bardzo prosze o info. czy mam problem z gra, gitara czy konsola. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:58. |