![]() |
samsung HT-TZ215
Witam mam problem z kinem domowym a mianowicie nie czyta wszystkich liter zamiast nich mam kreski czy mozna cos z tym zrobic?
|
Cytat:
Może z kodowaniem znaków coś nie tak? :idea: Ma się rozumieć, że nie chodzi też o DVD-video, tylko napisy w pliku tekstowym dołączane do jakiegoś divxa tudzież innego xvida? :> |
tak ale juz jest ok bynajmniej z tym problemem teraz znowu czyta napisy ale nie na wszystkich filmach np mam film z napisami z plikiem textowym a czyta z innego filmu film z lektorem a on czyta napisy calkiem z innego filmu ale jak puszcze film z tymi napisami nie czyta ich hee
|
A ja mam inny problem z tym Samsungiem. Nie czyta bajek dla dzieci nagranych na płytach w formacie VCD. Dopiero teraz zauważyłem, że nigdzie nie pisze aby ten sprzęt obsługiwał ten format. Dzieciaki mają mnóstwo bajek na takich płytach, przeważnie z gazetek dla nich i teraz czapa. Czy nic się nie da zaradzić?
|
Znany problem ze starszymi Samsungami, że nie czytają VCD i SVCD oczywiście. Zrobić się z tym nie da pewnie nic.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:02. |