![]() |
Szczerze powiedziawszy to nie wiem czy można zmieniać ten czas. Nie używam tego programu. Jeśli uważasz to za problem (;)) zgłoś autorowi na forum psx-scene.com.
--- Kod źródłowy SMSa jest na GPLu, więc jest public. Kody źródłowe modułów już nie. --- Normalne dla pierwszych wersji R3. Ripper to podróbka Matrix Infinity. Widać zapomnieli zmienić te ścieżki w fw. ;] Podróbki Ripperów też takie mają, więc na dwoje babka wróżyła. |
S.M.S. napisy..
Witam.
:help: Mam problem z szybkim znikaniem napisów (nie z czytaniem;) przy długich tekstach,które sie dość często zdarzają.:( (na kompie, przy standard ustawieniach nie ma najmniejszego problemu). Jak są obsługiwane napisy typu "{432}{524}tekst" czy na klatce {524} sms kończy wyświetlanie napisu (oczywiście zakładając że za tym napisem nie ma innego), czy olewa to i wyłącza po 4sek.(chyba)tak jak ma w programie zapisane. Ale problem z szybkim znikaniem napisów mam w tych typu "00:01:29:tekst" i onie sie najbardziej rozchodzi. Czy jest jakaś możliwość na zmiane czasu wyświetlania napisów w SMS-ie ?? (prosze nie pisać żebym dzielił długie teksty, bo to jest niemiłe zajęcie) Może ktoś, znający sie na tym, byłby chętny przeedytować elfa i dodać 2sek(jak się da), Jak nie to może ktoś mi napisze, jakim programem edytować i gdzie znajde potrzebne pliki do sms?:ysz: Może sobie jakoś poradze..:( __________________________________________________ ___________ Pytanie "z innej beczki" . Czy to normalne że ripper 3.41 botuje mc0:/MATRIXTEAM/menager.elf (trójkątem) ?? :> __________________________________________________ ___________ Z góry dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:00. |