![]() |
Lodowisko w Krakowie
Witam forumowiczów :>
Mam pytanie do osób, które miały styczność z lodowiskami w Krakówku :) Które polecacie? W chwili obecnej pogoda nie dopisuje aby wybrać się na lodowisko odkryte :/ to może zakryte :>? Namiary i opinie mile widziane :) |
u mnie w miescie jest odkryte i lod sie nie topi bo sa agregaty, tam jest podobnie :P
a od wczoraj nie pada i nie sypie :P a krakow niedaleko :P |
Wiem, u mnie też jest jedno odkryte. Ale ja bym preferował jednak zakryte (bo nigdy nie byłem na takim :szczerb:)
|
|
O to mi chodziło, dzięki! :spoko: I nawet stosunkowo blisko z głównego dworca pkp.
|
Z dworca nic bezpośrednio tam nie jeździ i trzeba się przesiadać, autem nie polecam się zapędzać w tamte okolice bo można osiwieć.
|
Mam nadzieję, że jak pójdę "z buta" to nie osiwieję ;P?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Byłem, trafiłem, przeżyłem. Ale powiem szczerze, że nędza straszna na tym lodowisku (pod względem kas, szatni i wypożyczalni łyżew). Tafla ok :>
|
Trzeba było przyjechać do Warszawy - tutaj kasa zawsze duża...
|
A co kierownik lodowiska na to? :w00t:
|
@Ed, do Warszawy kiedyś zawitam na lodowisko :P Dam znać cobyś po mnie na dworzec wyjechał:rotfl:
Kierownik jak to kierownik - zadowolony bo młodzież ferie w Krakówku ma i wszyscy na lodowisko chodzą... |
a moze sie wybierzemy wujek do spodka pojezdzic kiedys?
|
Demek, nie ma problemu. Ja nawet jutro mogę jechać do spodka. Tylko trzeba zobaczyć kiedy są ogólnodostępne wejścia.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:15. |