![]() |
piszesz stwierdzenia ktore bynajmniej nie sa prawdziwe... celem gry wogole nie jest usuniecie wszystkich kulek... celem gry jest zdobycie jak najwiekszej liczby punktow... a zeby to zrobic trzeba myslec zeby jak najwieksza ich liczbe usunac za jednym razem
|
No, dobra...
System punktacji jest IMO lewy. Bo ideą gry w moim odczuciu jest usunięcie wszystkich kulek z planszy. Udało mi się raz i co? Nie wpisałem się nawet na listę najlepszych wyników, bo system wyżej ceni zrzucanie kombinacji większej ilości kul... IMO niesłusznie. Punktacja powinna, owszem, cenić kombinacje większej ilości kul, ale przede wszystkim sumować liczbę pozostałych na planszy kul. Np. Liczymy jak teraz, ale ilość pozostałych na koniec kuleczek mnożymy razy 100 i odejmujemy od wyniku końcowego. Tyle powiem... |
Cytat:
nie jestem dla nikogo tutaj 'misiek' :P PS piszesz posta pod postem, masz przycisk edycji od tego :> |
Cytat:
'ping -a IP' i wiesz na jaki adres sie laczy (dokladniej mowiac na moj - ten z ktorego gre sciagles) Cytat:
2. pewnie to zmienie |
A mi wyskoczyło - miejsce na liście - N/A
A, i wciśnięcie nowej gry nie powinno od razu zmieniać statystyk |
Cytat:
A tak niewiadomo łączy się pod jakieś IP... 79.175.238.21:81 Jak coś zamąci to wiadomo co i do kogo :D Kod:
netname: SMSNET |
prostszy adres: http://kuleczki.keep.pl
|
A pomyślał byś o innych...
Ale mnie denerwują te kulki... |
na nocce to ja wagon fajek produkuję 8-)
dla Jujka na przykład :spoko: |
a co mam innego robic na nocce ?
w dzien sie pracuje. |
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
gre pisalem (i dalej pisze) do uzytku w pracy (dlatego wielu userow i hasla - wystarczy skasowac plik nopass i bedzie sie pytal o haslo przy kazdej zmianie usera itp - a z tym plikiem tylko jesli chcesz usunac usera - hasla nie sa zapisywane - tylko ich hashe)
co do wielkosci boarda... w pierwszych wersjach mial wielkosc 2000 kulek (wielkosc kulek 16x16px), teraz ma 750 kulek (wielkosc kulek 25x25, 30x30 lub 35x35 w zaleznosci od rozdzielczosci na kompie), i juz raczej nie mam zamiaru tego zmieniac screen ze starej i nowej wersji w zalacznikach dla porownania |
A my Ci wierzymy na słowo ;)
Programik fajny, ale: - już go kiedyś widziałem; - po co te hasło przy profilu? Jeśli już to opcjonalne... - przydała by się możliwość konfiguracji boarda, bo jak dla mnie za duży... |
nic nie kombinuja
sprawdzaja aktualizacje (nic nie wysylaja przy tym) ale zeby to sprawdzic wystarczy zwykly sniffer edit: a i w przyszlosci beda wysylac wyniki na serwer |
Brzydkie kuleczki próbują kombinować :bicz:
Ale od czego jest ogniościanka? ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:27. |