![]() |
Kuleczki
Witam
Zapraszam do testowania i zabawy: http://szafran.dyndns.org:81/apps/Kuleczki/Kuleczki.rar (580,84kb) UWAGA ! ! ! Wciąga ;) Pozdro Szafran |
Zasadniczo nie przepadam za programikami, które bez mojej wiedzy próbują łączyć się z internetem...
|
Co bedzie testowane ? Komp czy gierka ?
|
Brzydkie kuleczki próbują kombinować :bicz:
Ale od czego jest ogniościanka? ;) |
nic nie kombinuja
sprawdzaja aktualizacje (nic nie wysylaja przy tym) ale zeby to sprawdzic wystarczy zwykly sniffer edit: a i w przyszlosci beda wysylac wyniki na serwer |
A my Ci wierzymy na słowo ;)
Programik fajny, ale: - już go kiedyś widziałem; - po co te hasło przy profilu? Jeśli już to opcjonalne... - przydała by się możliwość konfiguracji boarda, bo jak dla mnie za duży... |
Ilość załączników: 2
gre pisalem (i dalej pisze) do uzytku w pracy (dlatego wielu userow i hasla - wystarczy skasowac plik nopass i bedzie sie pytal o haslo przy kazdej zmianie usera itp - a z tym plikiem tylko jesli chcesz usunac usera - hasla nie sa zapisywane - tylko ich hashe)
co do wielkosci boarda... w pierwszych wersjach mial wielkosc 2000 kulek (wielkosc kulek 16x16px), teraz ma 750 kulek (wielkosc kulek 25x25, 30x30 lub 35x35 w zaleznosci od rozdzielczosci na kompie), i juz raczej nie mam zamiaru tego zmieniac screen ze starej i nowej wersji w zalacznikach dla porownania |
Cytat:
|
a co mam innego robic na nocce ?
w dzien sie pracuje. |
na nocce to ja wagon fajek produkuję 8-)
dla Jujka na przykład :spoko: |
A pomyślał byś o innych...
Ale mnie denerwują te kulki... |
prostszy adres: http://kuleczki.keep.pl
|
Cytat:
A tak niewiadomo łączy się pod jakieś IP... 79.175.238.21:81 Jak coś zamąci to wiadomo co i do kogo :D Kod:
netname: SMSNET |
A mi wyskoczyło - miejsce na liście - N/A
A, i wciśnięcie nowej gry nie powinno od razu zmieniać statystyk |
Cytat:
'ping -a IP' i wiesz na jaki adres sie laczy (dokladniej mowiac na moj - ten z ktorego gre sciagles) Cytat:
2. pewnie to zmienie |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:42. |