![]() |
Kabelek jest potrzebny jeżeli nie zaznaczymy opcji "odtwarzaj cyfrowy dzwięk" czy jakoś tak we własciwościach urządzenia. Ale nie ma to wpływu na nagrywanie płyt.
|
Kabelek audio nie jest potrzebny, bo dźwięk leci po taśmie IDE.
Kabelek ten był chyba potrzebny przy win 98.... |
Moje sugeste z kabelkiem odnoszą się do tego fragmentu posta:
"witam wszystkich mam problema a mianowicie mam Nero 7 Essentials i chce wypalic sobie plyte audio no i wypalam wszystko elegancko idzie konczy sie plytka wychodzi z napedu ale jak ja uruchamiam w kompie albo w jakims innym otwarzaczu to leci numer sciezki i czas ale bez glosu ..." |
Niestety kolego - nikt ci nie pomoże, jeśli sam nic więcej nie napiszesz.
Sam zadałem ci konkretne pytania i nadal nie potrafisz odpowiedzieć. Twoje info to takie, że "płyta nie działa", "wyskakuje błąd", a "płyty to normalne i takie do etykiet". A, i jeszcze , że usiłujesz jakimś samsungiem nagrać audio cd z mp3. Wygląda mi na to, że - sorry - nie wiesz o co biega w temacie. Zanieś swojego kompa z reklamacją tam, gdzie go kupiłeś. Ktoś ci go sprzedał i ma działać. Wytłumacz im tak, jak nam i niech działają. |
Cytat:
|
dzieki za pomoc :-(
|
:rotfl:
|
Cytat:
|
czołgiem Ed, ale jesli ma nagrywarkę nie podłaczoną przez sata to bez kabelka audio inne napedy nie odtworzą na kompie muzyki
|
kolejna zaiste cenna wiadomość.
|
mam windowsa xp serwice 2 plyty do wypalenia etykiet i zwykle
|
A po co?
|
Może głupie, ale czy kabelek audio jest podłaczony do nagrywarki?
|
O! Ludzie! Już możemy coś wymyślić - mamy najprawdopodobniej do czynienia z Vistą! (bo Burrrn się nie uruchamia)
O nagrywarce i płytach nie dowiemy się w tym odcinku. |
probowalem tym programem instaluje sie a jak chce go otworzyc wyskakuje blad
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:50. |