![]() |
no jeszcze nie wyrzucilem :P
|
Cytat:
Szukasz tutaj i już ! http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...e&lr=&aq=f&oq= |
no to lecą na śmietnik :D
|
Vizzard kupował za pół ceny, ale sprawne. :]
|
Nie qumacie :)
Spryciarz sobie wykombinował tak: -po co mam płacić za utylizacje, mogę komuś oddać za kilka groszy - to i zysk będzie i pozbędę się kłopotu :) |
Szkoda czasu na naprawe, odzyskać śrubki ew. wyjąć laser/sliniczki jak ktoś kombinuje i reszta na złom :P
Kupić nową spawarke za 90 zł ... |
tak tak ja zbieram złom.... mam na strychu 1000 zepsutych nagrywarek.... będe miał teraz 1003 sztuki :dancing:
|
3 napędy do naprawy / oddania za grosze
Witam, przeglądając niejednokrotnie to forum natknąłem się na czyjąś wypowiedź która w skrócie mówiła że jest taki użytkownik na forum który skupuje / naprawia zepsute cd-rom'y a temat napędów zna na wskroś.
Otóż mam 3 uszkodzone/zepsute (sam nie wiem) napędy: 1) LG GSA-4167B (DVD-RW) 2) MSI (CD-RW) 3) Samsung (CD-RW) Czyściłem rozkręcałem podłączałem na każdy możliwy sposób i żaden nie działa. Przestało mi już zależeć na nagrywaniu DVD teraz potrzebuje tylko nagrywarke CD. Jeżeli kogoś interesuje naprawienie ich bądź odkupienie ode mnie za grosze to proszę o kontakt japkooo[at]gmail.com Na wszystkie maile chętnie odpowiem. japkooo |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:52. |