![]() |
heyah ma dobrą ofertę jeśli chodzi o zagranice. Natomiast w Anglii jak byłem to o2 rządzi dużo promocji jest za granicę
|
Ty mieszkasz w Irlandii? :wow: Od kiedy? :blink:
|
Wiesz - mieszkam na stałe w Irlandii i mam Orange na kartę. Służy do odbierania SMSów od rodziny i znajomych z PL. :P
|
Na stałe mieszka we francji i ma simplusa? Podejrzewam że francuzi mają lepsze oferty.
I pewnie do sąsiada obok dzwoni poprzez roaming :rotfl: Chyba że tylko śpi we Francji, a do pracy itp dojeżdza. Przez Niemcy. :hahaha: ciekawe czy ma francuskie IP :> |
Cytat:
Nie pamiętam czy przychodzi potwierdzenie przez roaming, ale stan konta można sprawdzić na 100%. Raz miałem taką sytuację, że zbyt pochopnie wyskoczyłem na gościa który mi sprzedał sprzęt przez allegro, jak ochłonąłem okazało się, że uszkodzenie wyniknęło podczas transportu i bez problemu dało się usunąć. Może po prostu też troszkę się pośpieszył. |
A gdzie wasza wiara w uczciwość ludzi panowie? No dobra, macie rację.
|
Nie korzystalem w ten sposob nigdy ale przez roaming wg mne też powinno bez problemu wszystko działać ?
Tak kolo wyraźnie spękał. |
ciesz sie, ze gostek spekal bo powyzej dalem ci przyklad jak mogl zrobic ci kolo tylka
|
Dostałem odpowiedź:
Cytat:
|
taa, te telekody na allegro to jedno wielkie g... :(
|
dalej jest ale moze isc i powiedziec, ze inni moga byc tez oszukani i beda musieli cos z tym zrobic, a wtedy smartka wezma pod lupe, przetrzepia mu kompa i chate na piraty itd tzn poczekaja az wystawi znowu
to on ma tutaj dym bo nie jest w stanie udowodnic, ze nikomu innemu kodu nie dal koles w najgorszym przypadku dla niego odzyska 45zl od allegro, a moze duzo wiecej zyskac |
Cytat:
|
jesli wydaje sie komus, ze sprawa moze sie zakonczyc szybko i prosto to sie myli.
wystarczy, ze koles doladowal swieza karte, wygada ja w tydzien i wyrzuci. zglosi na policje, ze niewinny smartek go okradl. policja ani sad nie beda w stanie udowodnic mu, ze klamie a smartek nie bedzie mogl udowodnic, ze numeru nikomu innemu nie dal. smartek bedzie w plecy za karte + zwrot dla kolesia z jakims zadoscuczynienem za straty czasowe np + koszta sadowe to taki najczarniejszy scenariusz :P |
Cytat:
|
Teraz będę zasilał konta ze swojego telefonu i robił zdjęcia smsa potwierdzającego od Plusa.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:50. |