![]() |
Metal Gear Solid 3: Subsistence
Yo.
Mam pytanko odnośnie MGS3:S. Otóż co znajduje się na poszczególnych płytach? Wiem tylko że 'Existence' to zlepek cut-scenek. Jak jest z resztą? :sciana: |
|
Taa, myślisz kolo że nie 'guglowałem'? Poza tym potrzebuje nazw płyt i co na nich jest, bo chce kupić od kumpla który jednej nie ma i chce wiedzieć co stracę, jeśli od niego kupię.
|
Na jednej jest gra, na kolejnej MG1/2, a na trzeciej Demo Theature. Tyle pamiętam.
W każdym razie strata którejkolwiek jest niepowetowana. No chyba, że nie jesteś typem kolekcjonera. ;] http://en.wikipedia.org/wiki/MGS3_Su...ce#Subsistence |
Dvd 1 Subsistence- czyli MGS Snake Eater poprawiona wersja z widokiem TPP,Dvd 2 Presistence-rozgrywki on-line 5 trybow zabawy przez net itp. Dvd 3 Exsistence 3,5 godzinny film z MGS 3 +trailer MGS4 i TGS 05'
http://gieromaniak.pl/gra__3789__Met..._recenzja.html |
No a MG/MG2? ;] Jest chyba na tej z online'm (który i tak już jest dawno offline ;]).
|
Tak one są płycie Presistence
|
Witam, mam problem z MGS 3 Substitence, otóż gdy wkładam grę do konsoli, wszystko łądnie piękne, efektowne menu główne gry, wybieram opcje new game, i za chwile spowrotem wracam do menu głównego.
jaką opcje bym nie wybrał, czy to load, czy new, czy extras, za kazdym razem wracam do animacji w menu głównym ... jaka moze byc przyczyna? gierka spatchowana esr, bez chipa, FMCB, scph70003 |
krzyżykiem akceptujesz, czy kółkiem.
|
krzyżykiem
|
Nie chce mi się wyciągać konsoli-ale wydaje się mi że trzeba kółkiem.
|
Nie które japońskie gierki np. seria Metal Gear Solid, wszelaki wybór opcji zaznaczamy kółkiem i analogicznie by anulować krzyżykiem. W Metal Gear Solid na psx'a podczas tortur, wnerwiające było naciskanie ciągle kółka.
|
Mam MGS3S w PAL, więc mogę sprawdzić, ale też mi się zdaje że zatwierdza się kółkiem (w ogóle w NTSC/J jest na odwrót, akurat w MGSach chyba i w PAL i NTSC/U zostało tak jak w japońskiej - w MGSie na pewno, ale czy w MGS2 i MGS3 też to nie wiem - pamięć nie ta już).
Niezły obciach by był... ;D |
MGS: Portable ops i + też tak ma.
|
zgadza sie Panowie, problem rozwiązany :) tak sie przyzwyczaiłem do zatwierdzania krzyzykiem ze nawet nie przyszło mi do głowy ze rozwiązanie jest tuz obok :) dzięki
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:04. |