![]() |
Kreator Xtra Alcohol 120%
Dość fajny ''bajer'':spoko: jeszcze do końca nie wiem do czego służy-ale ma fajną opcję przerobienia np.gier :D W ramach testu wziąłem moją ulubioną grę NFSMW i w tym kreatorze Xtra zrobiłem obraz MDF-jest to dość proste-klikasz jaki folder ma skopiować,i po chwili masz plik MDF :taktak: Co ciekawe wyskoczył komunikat o RPMS że nie można odczytać i może nie działać.Grę odinstalowałem z komputera-potem plik MDF zamontowałem w DT-otworzył się folder w którym nie było pliku autorun-więc nie można tej gry w ten sposób zainstalować -lecz po kliknięciu na skrót exe gra się uruchamia-można grać,są nawet savey-chociaż,na chłopski rozum :haha: nie powinno ich być,bo grę miałem zainstalowaną na dysku E a savey są w moich dokumętach na C ??? gra się normalnie,nie stety nie wiem czemu nie ma intra-czyli tej laski co mówi o zapinaniu pasów itp.(niezła sztuka):'( no i nie ma spolszczenia-menu jest po Angielsku,i nie mogłem grać na padzie,tylko na klawiaturze.:( Grę skopiowałem na płytkę RW-z niej też działa, bez instalacji, i doczytuje się tak jak to ma miejsce w konsolach :taktak:
I jeszcze jedna ciekawostka kreator Xtra skopiował to odrazu z cukierkiem , w tą grę grałem bez płyty - oryginał posiadam.http://img300.imageshack.us/img300/3...raz006r.th.jpg |
Na Tages to nie działa :'(
|
Cold Fear
No właśnie - zachciało mi się zagrać w tę moją starą grę(brak czegoś nowego):'( A że gra jest na 3cd+1cd z patch Pl.postanowiłem przy okazji zrobić kopię (w razie czego):taktak: Alcoholem-wszystko poustawiałem jak trzeba(SafeDisc 4) według opisu Vluka no i rzecz normalna pojawiły się błędne sektory-i po paru minutach straciłem cierpliwość-gry nie skopiowałem :nie: tylko zainstalowałem,potem skopiowałem folder z grą po przez kreator Xtra-oczywiście gra nie działa :nie: w kreatorze nie ma profili,pozatym może należało się kopiować to z płytki a nie folderu ??? nie pomaga ACID czy też YASU , innych ''dopalaczy'' nie prubowałem :nie: Podmieniłem plik exe i jeszcze raz skopiowałem to kreatorem Xtra-teraz gra działa z wirtualnego napędu(grę można odinstalować) :taktak: A także po skopiowaniu na płytkę dvd również działa-płytka oczywiście chałasuje :taktak: Ale mamy na jednym dvd grę wraz z spolszczeniem :D Czyli jak ktoś ma mało pojemny dysk i nie chce instalować gry , w którą będzie rzadko grał-może zastosować ten sposób.:>
|
NecroVision
Gra zabezpieczona jest Securom7-działa z obrazu płyty-ale straszna cienizna-mi się nie podoba :nie: po podmianie pliku exe działa z kreatora xtra-można ją wywalić z dysku-gdzie szkoda na nią miejsca :taktak:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:38. |