![]() |
chodz co po niektórzy strasznie nerwowi w stosunku do nowych się stali a sami we wszystkich topikach off topa szerzą i rozumiem Torin83iego
|
Cytat:
|
Taa cieeekawe, czy forum nie jest przypadkiem po to żeby pomagać? Jak komuś się temat nie podoba niech nie czyta, poza tym po co szerzyć off topic:)
|
|
Dzięki, wpisałem google i znalazłem się na tym forum:D
|
:google:
|
Hmm dobra, więc jaka jest optymalna prędkość nagrania to raz, płyty raczej ok. I jeśli możecie mi podpowiedzieć co to znaczy ;Qpel, packet bitstream, MPEG4Modifier, wiem pewnie laickie pytanie:)
|
..lub Qpelem, czy innym packet bitstream. Do zdjęcia programem MPEG4Modifier.
|
a płyty są w miarę dobre i dobrze nagrane :> ?? zacięcia mogą być spowodowane dupiatymi płytami za szybko lub za wolno nagranymi :)
|
Hmm problem pojawia sie w kilku filmach, jedne maja problem z obrazem, drobne zacięcia, inne maja problem z dzwiękię który ucieka, te same filmy na lapku odtwarzane są normalnie;/ Dzięki za zainteresowanie, jakby jednak ktoś miał podobny odtwarzacz i podał link do uaktualnien bylo by super, no chyba ze to nie to stwarza problemy.
|
wyglada na to ze nie ma aktualizacji oprogramowania , czym sie objawia problem z odtwarzaniem divixów/?
|
Problem z odtwarzaniem divx na PANASONIC DVD HOME TREATHER
Mam problem z odtwarzaniem filmów divx na sprzecie
PANASONIC DVD HOME TREATHER SOUND SYSTEM SA PT 250, jesli ktoś wie skąd można pobrać jakies uaktualnienie do tego odtwarzacza byłbym dozgonnie wdzięczny.:help: PS; Drugie pytanie to jak takie kodeki tam zainstalować. Serdecznie dziekuje za wszelką pomoc, jestem w tym temacie calkiem zielony:):( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:57. |