![]() |
TAXI driver
Wiec wyglada to tak:hmm:
Nic by w tym nie bylo dziwnego gdyby nie taki fakt. Tydzien temu jade sobie ladnie elegancko( no moze mniej elegancko bo trzymam sie zawsze blisko, ale tak juz mam :D ) i nagle miedzy mnie a auto przedemna wygramala sie z podporzadkowanej taxi i pomalutku, ale nie zatrzymujac sie ani na chwile wymusza pierwszenstwo :sciana: . Daje wiec mu po swiatlach i trabie. W zamian widze paluszek :sciana: i spektakularne zatrzymanie sie owego mlota nagle na pasie szybkiego ruchu by mogl mi wiecej pokazac. Tak w koncu to ja mu wymusilem:sciana: wiec mial sie o co zloscic:sciana: Poniewaz jednej reki bylo mu malo, zaczal wymachiwac oboma i. Nastepnie jak zobaczyl iz w zamian otrzymal to samo ( wystarczylo jedna reka:haha: ) pokazal mi " bym ciagnal sobie loda" - normalnie myslalem ze padne ze smiech w aucie. W koncu odjechal :sciana: Moze nic w tym by dziwnego nie bylo gdyby nie to ze dzis rano o tej samej porze dokladnie w tym samym miejscu ten sam wariat robi dokladnie to samo. Nauczony jego zachowaniem wlaczylem klakson i tak trabilem az sie nie wygramolill caly na jezdnie. Jednak to tak go rozwcieczylo iz znowu nagle sie zatrzymal na szybkim pasie by zaczekac az podjade i zaczal napierdalac :klnie: i cos o policji. Powiedzcie mi bo niewierze czy z nim jest wszystko dobrze :sciana:. Powiedzialem sobie ze jak go jeszcze raz dorwe na jezdni to pierdzikolko to inaczej chyba to zalatwie. Najgorsze jest to ze normalnie wyglada facet jak Grzeniu. I mnie rozbraja:haha: Jak pomysle ile sytuacji wypadkowych dziennie facet robi to mnie krew zalewa. Czy powinienem w takiej sytuacji zgloscic to gdzies na policje by mu sie blizej przyjzeli:ysz: |
woź kamerę ze sobą i nagrywaj jakby co :D
|
Prometeusz, nie wyglądasz na ciamajdę, więc wyucz się grypserskiego tekściora i z wkurvioną na maksa miną zapnij go gościowi - pomoże :D
|
Zaczne polowanie || wykoncze go jego sposobem. Wystarczy ze tylko sie przed nim znajde. Zawsze jak go zaczynam gonic ucieka skubany w boczne uliczki. A ja nie mam czasu z rana na poscigi. No ale jak trzeba to trzeba :D
|
Ty lepiej zacznij na siebie uważać.
Wiesz...tak tylko mimochodem ci napomykam.... |
Cytat:
http://allegro.pl/item566794434_mlot...f_10_zoom.html |
Akurat do lodów :spoko:
:haha: |
A nie potrzebny ci remont samochodu? Jak wymusza przytrzyj mu jego autko i dzwon po policje.
|
Właśnie dopiero co remontował :hahaha:
|
Cytat:
|
Zobaczymy co i jak bedzie. Co ma byc nie ucieknie:D
|
@Promi
A jak to dokładnie jest... zawsze o tej samej porze spotykasz tego dryndziarza :pytanie: Dziwne... może ktoś Cię śledzi albo ktoś kogoś nasłał żeby Ci krwi napsuł :hmm: Nie zalazłeś komuś za skórę... |
Nie, dopiero 2 razy.
Dokladnie to samo miejsce. Facet sie dolacza do ruchu w polowie mojej drogi do pacy. Za skore to moglbym zajsc Speed-owi :D pod warunkiem ze dostal bym szybsze auto:haha: Wydaje mi sie ze face nie zdaje sobie sprawy z tego co robi i wg niego pewnie robi wszystko zgodnie z przepisami a jakis baran po nim potem trabi:haha: |
Na początek zamontuj jakieś solidne szyny na zderzaki, a najlepiej zamiast :)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:36. |