![]() |
Kasiu,
Nie pisz postu pod postem, bo łamiesz regulamin forum. Jeśli chcesz coś dopisać, to skorzystaj z opcji http://forum.cdrinfo.pl/images/pl/buttons/edit.gif którą masz po prawej strony u dołu okna edycji tekstu. |
Cytat:
Cytat:
Proszę, jaki zorientowany... Nie, nie do tego :P do tego za domem...nikt go nigdy nie wyciągnie :D Cytat:
Wiem, że nie pierwszej młodości...nie przypominajcie mi już :( Ale ja nie narzekam, że czasem cos się popsuje...ja narzekam, że psuje się od 2 lat non-stop. Raz w miesiącu - mechanik. Cierpliwośc mi się kończy. |
Cytat:
|
Cytat:
:mruga::haha: P.S. 14 lat, jak na to autko, to raczej sporo i licz się z tym, że raczej coraz częściej coś się w nim popsuje |
Postanowiłam wepchnąć go do stawu :D
Postanowiłam przejrzeć jeszcze raz wszystkie bezpieczniki...bo obciach zaprowadzić samochód do elektryka na wymianę bezpieczników ??? Zobaczymy... Zaczynać trzeba od najprostszych rzeczy... Spoko, dam radę. |
Cytat:
|
Jeździłam starszymi i mniej się psuły...
Nieważne. Dam sobie radę. Myślę, że temat można uznać za zamknięty. NIEKTóRYM dziękuję za pomoc...:> |
Cytat:
|
Dziękuję :P
Samochód aż tak wiekowy nie jest :) 14 lat. |
Cytat:
|
Nie chodzi o kwotę...wiem, że to pierdoła...
Chodzi o to, że wiecznie coś się psuje :/ |
Cytat:
:haha: |
Cytat:
to nie to co do mnie :> |
Na 99% przełącznik przy kierownicy. :glaszcze:
|
Silniczek to pewnie nie, bo nie działa ani przednia, ani tylna :( boję się, że to przełącznik przy kierownicy :((
Tak czy inaczej, dzięki. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:08. |