![]() |
TV DO PS2 slim
Muszę kupić TV 32" do mojej ps2 slim. Nie jestem w temacie więc zdaję się na was. Cena 1200 +/-100. Tv tylko do "plejki". Tylko nowy. Z góry dziękuję za pomoc. Myślałem nad LG 32LG3000.
|
Jak tylko do PS2 to żaden LCD.
|
to co? dlaczego nie lcd? coś z nim nie tak? A xboc 360? nada się do tego tv?
|
Z każdym LCD jest "coś nie tak". ;) Nie potrafią wyświetlać niższych rozdzielczości niż natywne (czyli niżej niż 720p będzie rozciągał obraz, co wygląda koszmarnie).
Do "Xboc" 360 i PS3 jak najbardziej tak. |
PS3 nie chcę, nie może mnie ta bestia przekonać, a xbox 360 elite muszę kupić, bo mi kolorystycznie będzie pasować do tv ;) sorry mała pomyłka xD
|
Czyli kupujesz konsole, które kolorystycznie NIE mogą pasować do Twojego TV? Interesujące. :czar:
;P Podałem te dwie dlatego, że to jedyne current geny, które wyświetlają 720/1080p i jedyne na których będziesz mieć normalny obraz. Do old genów vide PS2 musisz kupić CRT, albo pogodzić się z kaszanką na ekranie (wyjątek to Xbox, ale tylko część gier "współpracuje"). |
nie, tylko głupio by to wyglądało biały( xbox 360 arcade) i czarny ale mam kase to kupuje lepsze ;D ale do tego tv byłoby lepsze ps3 czy x360elite? Bo słyszalem ze x360 działa w wysokiej rozdziałce a na niskiej złom ;/
|
Cytat:
czytanie ze zrozumieniem ;] |
A czy "plazma" nie była by tu rozwiązaniem...?
|
Tylko ze plazmy od 37 cali sie zaczynaja. Mniejszych nie ma i nigdy nie bedzie. Po prostu nie da sie mniejszej zrobic. Tylko 37 cali tez ciezko bedzie wyrwac... 42 cale o wiele latwiej ale znow cena idzie w gore. Generalnie do PS2 to jedyne sensowne rozwiazanie to CRT ale 32 cali nie znajdziesz :D
|
Tu masz kilka sztuk CRT 32 cale <KLIK>
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:14. |