![]() |
Problem się rozwiązał pośrednio - nagrałem płytę Nero i wszystko poszło.
Natomiast myślę, że sprawa jest warta zastanowienia bo na LG wszystko było dobrze a na tej nie chce chodzić. A więc tak. Płyta była nagrana w trybie DOA z zakończeniem sesji, bez symulacji. Eksplorer pokazuje 0 bajtów z 0 dostępnych. Mogę kliknąć i otworzyć płytę, jest "pusta", Windows Commander płyty nie widzi. Ciekawa rzecz się zdarzyła jak próbowałem tą płytkę nagrać ponownie - Ashampo rozpoznał ją jako prawidłową, trwało to bardzo długo i strasznie zawieszało system - obciążenie procesora na poziomie 2-3% ale cały czas rzęził twardy dysk i pojawiał się menedżerze programik EventWidget. Nie próbowałem płytki nagrywać bo mi się szkoda kompa zrobiło. |
A co podaje program o ilosci zajetego miejsca?
Czy plyta nadaje sie do ponownego nagrania, czy jest zamknieta? Moze masz zaznaczona symulacje. |
Problem z Pioneer DVR-216D
Mam dziwny problem z nagrywaniem płyt DL Pioneer`em DVR-216D.
Wersja Bios 1.08 Płyty Verbatim DL x8 made in Singapore Ashampo Burning Studio 2009 Problem jest następujący - program rozpoznaje płytę, nagrywa wskazaną prędkością (w tym konkretnym przypadku x4), plik 6,8 GB ok. 25 minut, prawidłowo informuje o zakończeniu nagrywania natomiast nie widać nagranego pliku. Nie ma żadnej informacji o jakichkolwiek błędach. Dodam, że na LG GSA-H44Npo aktualizacji Bios wszystko śmigało jak trzeba. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:18. |