![]() |
Dzięki za informację dlatego szukam czegoś takiego gdyż po montażu np.filmu z tv.Polsat i wyodrębnieniu ścieżki dźwiękowej móc tą ścieżkę podłożyć pod właśnie taki sam tytuł ale z płyty dvd gdzie niema dostępnego polskiego lektora.Nawet gdy czasowo się wizja z fonią nie pokrywają można to zsynchronizować i do na przykład 50% filmu jest ok wszystko się pokrywa a potem echo już się wizja z fonią nie zgadza taka możliwość jest właśnie w tym oprogramowaniu Video Deluxe 14 PLUS tylko dziwi mnie jedno czemu do danego momentu jest wszystko ok a potem się wszystko psuje i niema synchronizacji.Mimo iż jak już wspominałem ścieżka audio oraz video są identyczne i na filmie z tv oraz płycie dvd jeśli chodzi o czas projekcji.
|
Jak możesz porównywać film z DVD-Video z tym z TV pod względem klatek? Te zawsze mają mniej, nawet napisy na końcu są niekiedy cięte. Twój pomysł jest trochę bez sensu.
Liczbę klatek podaje np. Virtual Dub, podobnie jak dokładny czas. |
Program do identyfikacji klatek filmowych w filmie dvd
Witam mam pytanko znacie może jakiś programik typu aby film zmontowany np.z tv.TVN lub POLSAT sprawdzić z oryginałem powiedzmy płyty dvd chodzi mi konkretnie nie sprawdzanie czasowo czy się zgadzają obydwa filmy tylko codo klatek filmu.Włączam takie produkcje powiedzmy w danym programie i on je sobie naraz obydwa przeszukuje gdy znajdzie różnicę wyłapuje ją i pokazuje info w oknie np.programu czy się te klatki filmowe różnią i coto za klatki oraz czasowo gdzie one mieszczą się na filmie.Pracuję na oprogramowaniu Video Deluxe 14 PLUS ale nie widzę w nim takiej możliwości będę wdzięczny za pomoc.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:07. |