![]() |
Obraz ,obrazowi nie równy
OKi sprawy mają się tak posiadam pliki:
SLUS_203.06.ccd 0.75 KB SLUS_203.06.cue 0.07 KB SLUS_203.06.img 717.15 MB SLUS_203.06.sub 29.27 MB Jak zrobić z tego iso z udef-em?? Mało tego próbowałem różnych metod i różnych aplikacji -ultra iso -nero burning ale ulancher nadal widzi format podany powyżej no i co za tym idzie z odpalenia nici więc czy ktoś mógłby wskazać metode jak by to można zrobić.. //cut - B pozdrawiam |
Cytat:
Cytat:
1.) Rozbierasz obraz płyty 2.) Budujesz nowy obraz płyty z ISO9660/UDF1.02 3.) Patchujesz np. ESR Disc Patcherem skoro używasz ESR 4.) Wypalasz Jeśli używasz wersji GUI to zaznaczasz opcję "Spoof Media Type" jeśli wersję CLI to się o to nie martwisz. Następnie modlisz się aby ta gra nie sprawdzała LBA, bo jeśli tak to sobie nie poradzisz z jej edycją. ;) |
Czyli mam jeszcze pytanko bo myśle nie ma sensu zakładac 342 tematów patch jaki musze wykonać powoduje iż płyta z grą jest widziana przez ps2 jako film??
|
Pytanie jest związane z tematem, więc nie widzę problemu. W innym przypadku wskazane byłoby założyć nowy (po uprzednim przeszukaniu...). No... ;)
--- :hmm: w pewnym sensie tak. Napęd weryfikuje ją jako DVD-Video i tak też będzie wyświetlana w OSDSYS i takie też tryby dostępu do danych na płycie będą dostępne dla wszystkich programów, które się nie będą do nich odwoływać nisko-poziomowo (tak mi się przynajmniej wydaje :P). Po to powstał ESR, aby dało się grać (naturalnie, można by to rozwiązać na poziomie FMCB, ale autorzy nie chcieli aby można było uruchamiać kopie za pomocą ich aplikacji). |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:14. |