![]() |
[KOMENTARZE] Przeszukiwanie forum z poziomu Firefoxa
Komentarze do tego tematu.
Cytat:
To będzie jedna z najbardziej zasłużonych reput. :spoko: |
Bardzo dobry pomys***322; :)
Na pewno si***281; przyda :spoko: |
no Bartek, brawo :) , takich dwóch jak Was trzech spokojnie wystarczy za czterech :taktak: :taktak:
|
powiem jedno - DZIA***321;A :D
|
Oki, wysiukara działa.
Zauważyłem jednak, że nie obsługuje liter ze znakami diakrytycznymi. Wpisując w nią wyrazy zawierające ą, ć, ę, ł, ń, ó, ś, ź lub ż nie otrzymamy żadnego wyniku wyszukiwania. Na szczęście po wpisaniu tych samych liter bez ogonków pojawiają się właściwe wyniki. |
... jeszcze mała uwaga, katalog searchplugins przynajmniej od wersji 1.5.0.2 jest w głównym katalogu FF w Program Files, a nie jak wcześniej, w profilu w Documents and Settings.
|
Cytat:
Prawdę mówiąc nie wiem w czym leży problem ale postaram się coś wyszperać i poprawić. |
szkoda ze nie ma czegos takiego dla opery :)
|
Cytat:
|
Ok problem polskich znak***243;w zosta***322; ju***380; chyba rozwi***261;zany. Przynajmniej u mnie dzia***322;a poprawnie. Za***322;***261;cznik z dodatkiem jest ju***380; podmieniony i mo***380;na go ponownie "zainstalowa***263;".
Przy okazji ustawi***322;em automatyczne aktualizacje dla tego dodatku - co siedem dni sprawdzi czy nie ma jaki***347; zmian i jak b***281;d***261; to zaproponuje pobranie nowej wersji. |
Cytat:
|
Cytat:
Twoja pod FF oczywiście już hula na całego :D |
z poziomu opery tez mozna dodac wyszukiwarke, jednak cos mi nie dziala narazie...
:/ |
Cytat:
|
Stronka gotowa :) BD, dzięki za zrobienie wyszukiwarki :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:37. |