![]() |
Cytat:
|
Cytat:
10 zetow za plyte? Nawet 2-layerowa, to rozboj w bialy dzien! Opraw je w ramki i sprzedawaj po 12 jako zlote plyty. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
na verbatimce pięknie się wszystko nagrało,zobaczymy tylko czy za miesiąc lub rok nie będzie problemów z odtwarzaniem
tylko co teraz zrobić z tymi maxell'ami po 10 zl za sztukę pozdrawiam |
To jest LiteOn.
Wiec,pokolei: -LiteOn jako taki robi slabe nagrywarki. -nagrywarki slim sa slabe same w sobie. Laczac te dwie wiadomosci, mozna zaryzykowac twierdzenie, ze nagrywanie na niej jest problematyczne (to taki eufemizm) Lepiej kupic zewnetrzna klasyczna nagrywarke po USB/FW i dac sobie z tym spokoj. |
ok chyba wiem o co chodzi poczytałem trochę i doszedłem do wniosku,że poprostu mam nagrywarkę do d... jutro się zrujnuję i kupię verbatimke i jak to nic nie da to pipa
|
problem z nagraniem płyty dwuwarstwowej
witam
mój problem polega na tym,że przy próbie wypalenia płytki DVD+R DL wyskakuje mi komunikat: -nieokreślony błąd nagrywarki! -wykonanie polecenia rozpocznij w trybie DAO nie jest możliwe! po za tym z wypalanie innych płytek (dvd,cd) jest wszystko ok programy jakich użyłem to nero7 i alcohol120 nie wiem w czym tkwi problem czy w oprogramowaniu czy jest to jakaś wada sprzętowa dodam że nagrywarka to: SLIMTYPE DVD A DS8A1P a laptop jest nowiutki mam go raptem miesiąc proszę o pomoc jak rozwiązać ten problem pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:28. |