![]() |
Cytat:
|
macgyver, moj tekst to byl zart, jak widac nie zrozumiany.
1) Gdy kopiujesz pliki z płyty z sof2 na hdd, to przy kotrym pliku masz problemy ? 2) reisnatll windy to ŻADEN powód do radości i udowadniania sobie Swojej wartości, prawdziwe wyzwanie to być w stanie na tyle połatać system by chodził bez problemów przez jak najdłuższy okres czasu. mam u siebie win98 zainstalowany około 99 roku, do niego dodałem winxp - od razu po wyjściu. prosta sprawa, oba szybko i stabilnie, bez problmów, a komp jest używany przez 24h/d wiec jakos te stysyemy musza sie wykazac - niezaleznie kotry jest w danej chwili aktywny... |
ZiP
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
ZiP
Ja mojego Win98Se nie wywalałem juz.... 8 miesiecy
mam tez XP ale czesto siedze w 98... C++, czy odświeżanie w gierkach lepsze. Reinstall co tydzień o stary, nie wyobrazam sobie, widocznie nie potrafisz odpowiednio dbac o system... albo ciagle wyskakuja Ci dialer'y w tray'u (chłe chłe).. jak Ci sie skopie system to masz przeciez: C:\WINDOWS\Menu Start\Programy\Akcesoria\Narzędzia systemowe\informacje o systemie.. to mozesz wyedytowac *msconfig'a* czy przywrócić system.... PS moze postaw sobie na WinXP.. dysk zrob na partycji NTFS to odechce Ci sie reinstalek :) :) Morał: używać *repair* standardowa f-cja łindołsów.. Pozdr. bartek |
Cytat:
|
Kolego ZiP.Zamiast ciągłej reinstalki polecam program typu Aschampoo UnInstaller.Poczytaj post "Instalowanie programow a ich nadzor" na OFF.
|
1. albo gra robi fochy / u mnie czasem pokazuje że pamięć nie może być read :) zresztą to samo pokazywało przy heroes4 ( i co ciekawe to nie robiło tego gdy uruchamiałem grę via cdrom bo użycie skrótów lub uruchomienie bezpośrednio z execa kończyło soę kichą :) )
2. albo system już pokazuje rogi i trzeba miu pomóc zajść z tego świata / jakieś podmienione biblioteki dzikie stery i tym podobne / pozdro |
Cytat:
Chociaż wiem, że to może lamerskie zachowanie, to jednak wolę sobie reinstalować WinGrozę, niż doszukiwać się rozwiązań problemów. W tym celu nawet przygotowałem sobie gotowy obraz systemu, świeżo po zainstalowaniu, ze wszystkimi sterownikami i pierdołami. W razie "wpadki" po prostu zastępuje nim obecny system. Wiesz co, może jakbym grzeczniutko używał komputerka do pisania e-maili i odpowiadani na forum, to nie musiałbym tego robić, ale wtedy bym nie wiedział nawet co to jest "dysk startowy". Zapewne system miałbym od nowości zainstalowany przez producenta, w razie jakiegoś blue-screena dzwoniłbym do sprzedawcy. A czy Ty znasz jakieś inne rozwiązanie problemu MacGyvera? Na pewno jesteś mądrzejszy ode mnie, bo mnie te cyferki nic przydatnego nie mówią. :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D |
Cytat:
po prostu bez komentarza ("po co zabezpieczac, po co uczyc sie administracji, najlepszy reinstall codziennie" - pewien HaCkIeR) |
Reinstalka Windy powinna poprawic sytuacje. Mozesz sprobowac zainstalowac nawet na stary system. Dwoch moich kumpli mialo taki problem i pomoglo im to.
|
Miałem to samo i się okazało, że płytka była źle nagrana.
|
Cytat:
|
Może reinstall "WinGrozy" pomoże ? ???
|
Wygląda to tak:
|
Hmmm problem w tym że gry nie mogę nawet zainstalować
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:16. |