![]() |
No cóż rzec.
Wspaniała inicjatywa. Jeszcze się z Tobą skontaktuję na priva :) |
Sagema f@st 800 E2 który ma 2 lata ale spoko działa mogę Ci posłać za freeko bo mnie drugi tak potrzebny jak qrwie majtki.
|
No to chyba najtańsze rozwiązanie, modemy sagema chodzą po 20zł kup teraz.
A licytując to moze i za złotówke by sie dało wyrwać... |
Podłączałem dwa inne modemy: właśnie Sagema i ZTE jakiś nowszy od tego co mam.
I nie było problemów. |
Ewentualnie za grosze na allegro kup modem Sagema f@st 800.
Być może ten lepiej sobie poradzi. Jeżeli możesz to pożycz od kogoś takiego do testów. |
Cytat:
|
No to w sumie chyba jedyne wyjście zainwestować w router z modemem koszt nie wielki, widziałem philipsa za 119zl na allegro
|
Tak, przeglądałem już takie rzeczy.
|
neostrada.info forum.neostrada.info i http://qba.neostrada.pl/index.htm#o6.4 zaliczyłeś już?
|
On coś tam robił, podłączał jakieś różne rzeczy. Wiem, że też jakoś do swojego komputera podłączał.
To nie było tak, że podłączył, sprawdził co się pokazało i rozłączył. Trochę to trwało wszystko :) |
mogl sprawdzic napiecia ale...tu obciazenie jest potrzebne dlugotrwale...
i nie mysl, ze chce podwazyc jego kompetencje, nie mam takich intencjii |
nie wiem co to było, ale nie był to dysk
Jakieś cyferki mu tam wyskakiwały. Się nie znam. Mówił, że jest w normie wszystko. Chłopak skończył Polibudę i teraz zawodowo się tym zajmuje, więc jak dla mnie to osoba kompetentna i wie co robi. ;) |
Cytat:
cos na esata mozna sprawdzic, esata do desktopa a usb do lapka, ale dysk jakis oczywiscie, chyba lepszej metody na niedobor pradu nie ma zeby sprawdzic lub tez zew kieszen na 2xusb, zasilanie + data |
Czy ja już tu nie pisałem o laptokach i neozdradzie?
|
Cały czas mam XP, od samego początku. Mam SP3.
Też tak mi się wydaje, że to z zasilaniem USB jest najsensowniejszym tłumaczeniem. Jednak był u mnie kolega, który się zajmuje sieciami komputerowymi, internetem i takimi bajerami. Oglądał, coś tam grzebał, w Windzie otwierał jakieś dziwne okienka, które pierwszy raz widziałem :D Tak czy inaczej. Podłączał coś tam do USB i twierdził, że wszystko jest ok. A na koniec wzruszył ramionami i uczonym głosem powiedział: "No czasem tak jest, że urządzenia, które teoretycznie powinny działać, są ze sobą niekompatybilne nie wiadomo czemu." |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:33. |