![]() |
Czy ktoś z mieszkańców Wrocławia mógłby obejrzeć monitor ?
Cześć
Będę kupowała monitor i zwróciłam uwagę na ten: http://allegro.pl/item631216952_eizo..._lidering.html Czy ktoś z Was mieszka może blisko ulicy Rakowieckiej i mógłby zerknąć, czy te monitory są rzeczywiście w tak idealnym stanie ? |
chętnie, ale to drugi koniec WRO, a tam nieczęsto się zapuszczam :(
|
nie zrobisz tego dla agusi?
jak mozesz? :P |
icemac=brutal:rozga:
|
ice boi się o miniaka bo drugi koniec WRO to inna dzielnica :szczerb:
|
Tramwajem niech jedzie, i koniecznie niech zmieni wygląd żeby go z wrogiej dzielnicy nie poznali-bo i jego kości zbieleją na Psim Polu.:rotfl:
|
Ja też jest nimi zainteresowany tym monitorem . . . więc to już 2 osoby :D
Jak możesz Icemac podjechać to był bym wdzięczny a i zawsze można zrzutę na paliwo do miniaka zrobić :E Dzwoniłem do nich więc tak : Gwarancja na nie to minimum 2 lata . Za dopłatą 100 zł wybiorą monitor z 2008 roku który ma gwarancję 4 lata . Monitory są praktycznie jak nowe || bez bad i hot pixeli ... niby ... :D Kurczę muszę zobaczyć ile one nowe kosztują i jaka jest opłacalność tego zakupu :D |
We wrocku mieszka sporo osób, może komuś byłoby bliżej...
@ Oktawian89 - nowy kosztuje ok 1800 zł |
Nie obiecuję, ale jeśli nikt się nie trafi to może w przyszłym tygodniu dałbym radę się tam wybrać. Tylko wtedy napisz, co konkretnie by cię interesowało (wiadomo, na obudowę, matrycę, ewentualnie przyciski, gniazda itp. mogę rzucić okiem, ale może jakiś konkretny element/funkcja cię interesuje).
|
jak zrzutę zrobicie ;)
ale godziny mi nie pasuję ja tyram od rana do wieczora coby mieć za co lać do miniaka ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:37. |