![]() |
LG GH22LS30 zawiesza system (Win XP SP3)
Witam.
Jakiś czas temu zakupiłem LG GH22LS30. Od tego momentu zaczął mi się od czasu do czasu zawieszać system. Dopiero po kilku dniach doszedłem w czym problem. Otóż powoduje go powyższa nagrywarka zarówno z biosem fabrycznym jak i najnowszym. Myślałem, że może w jakiś sposób "gryzie" się z innym modelem LG GH20NS10, który posiadam, ale to też nie to. Nie ważne też, czy podpięta jest do kontrolera Intelowskiego czy z Gigabyte'a (płyta P35DS4). Na przechodzonym systemie jak i świeżo zainstalowanym jest to samo. Nagrywarka nagrywa poprawnie płyty oraz LS i nigdy nie zawiesiła się podczas zapisu bądź też odczytu. Spotkaliście się z czymś podobnym? |
mozliwe ze masz kiepski zasilacz, a lg nie lubi nie stabilnych zasilaczy, zainstalowanie najnowszych sterowników do plyty glownej tez nie zaszkodzi
|
Ilość załączników: 2
Jak w temacie.... skoro o napędzie LG GH22LS30 to jest okazja pokazać jak nagrywa LG GH22NS30
Praktycznie te same.... Tak przy okazji, dzisiaj dostałem film z uroczystości komunijnej. Oto jej jakość: Załącznik 52040 Od razu zrobiłem kopię na Pioneer 215@S15J Załącznik 52041 Pozdrawiam... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:18. |