![]() |
Peugeot Laser DVD
Ilość załączników: 1
Witam
Kolega mnie poprosił o wypalenie .nrg zatytułowanego Peugeot Laser (i jest to kopia jakiegoś programu diagnostycznego, ale dokładnie nie wiem co, a kolega jest niekomunikatywny). Nero v.7.8.5.0 przy próbie importu wywala mi coś takiego jak na załączonym obrazku (pierwszy screen od góry). Wprowadzam różne wartości, ale i tak wywala ten drugi komunikat. Mógłby dobry człowiek doradzić jak to wypalić? Nie mam Alcohola, jakby co. |
Ten obraz to najprawdopodobniej fake.
Niedawno ktoś też tu ćwiczył program diagnostyczny od fiata z podobnymi problemami. Zamontuj go w wirtualnym napędzie, np daemonie. Jak ci się to uda, to dalej już masz drogę prostą. |
Nie dawał się podmontować w niczym.
Ale udało się: 1. Otworzyłem obraz w IsoBuster 2.3, który to "widzi" strukturę katalogów ale pliki są walnięte. 2. Track 01 - > "Kopiuj dane binarnie RAW 2352bajtów/blok" do .BIN 3. Obraz daje się już podmontować, używam MagicDisc 2.6 freeware. - jest struktura katalogów w podmontowanym obrazie, ale pliki są "walnięte" 4. Za pomocą MagicDisc robię "Make CD/DVD Image" -> ISO z podmontowanego w nim obrazu. 5. Wypalam w Nero i program działa. Pewnie jest prostszy sposób.... Na ten wpadłem jak małpa, wyklikałem nie rozumiejąc co robię, no ale działa, może komuś się przyda (tym bardziej, że google wywala na 1 pozycji cdrinfo.pl :) ) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:56. |