![]() |
Playlista w dvd
Chciałbym się dowiedzieć czy można utworzyć kilka playlist na płycie DVD. Chodzi mi dokładnie o to, żeby kliknąć na wybraną playlistę i żeby się odtwarzał np: cały album. Płytka by się składała z 10 albumów w formacie Mp3. Chciałbym zrobić 10 playlist i żeby wybierać sobie odpowiedni album , bo jak nagram w folderach każdy album to muszę w każdy folder wchodzić osobno. Dodam że gdy utworzę playlistę w winampie to dvd nie widzi tej playlisty. Czy ktoś może się orientuje czy da radę to zrobić
|
Nie mam pewności, ale zdaje mi się, że tworzona playlista ma bezwzględne ścieżki do plików, stąd problemy. :hmm:
Plik playlisty można podejrzeć (i edytować) np. w notatniku - więc nic nie stoi na przeszkodzie, by sobie troszkę poeksperymentować. :idea: |
A czy mógłbyś mi to bardziej wytłumaczyć. Nie wiem czy da mi coś edycja w notatniku skoro DVD w ogóle nie widzi tej playlisty, i tu właśnie mam problem jak to zrobić aby DVD zobaczyło ten plik playlisty.
|
To ma widzieć stacjonarne dvd?
Nie bardzo to sobie wyobrażam. :nieee: |
Stacjonarne a w zasadzie kino domowe LG, a czy nie wiesz jak to można zrobić żeby coś takiego wyszło. Bo tak to żal patrzeć jak trzeba w każdy folder wchodzić żeby mieć każdy album to trochę bez sensu.
|
Jeśli w instrukcji do tego LG piszą, że obsługuje playlisty (w co bardzo wątpię), to pewnie też piszą, jakie i jak je tworzyć.
Niestety, life is brutal i wyżej specyfikacji ;) nie podskoczysz - samolotem na księżyc nie dolecisz, choćbyś nie wiem co kombinował. :glaszcze: |
ja się tam nie spotkałem z DVD, które by obsługiwało playlisty czyli .m3u, .pls itd.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:26. |