![]() |
Zalezy jak dlugi film i jaki rozmiar koncowy ma miec. Im nizszy bitrate tym lepsza jakosc przy wiekszej ilosci przebiegow. Cudow sie nie spodziewaj... 10 passow jest ok. Chociaz jak sie na noc zostawia to mozna dac 14 :)
|
Cytat:
|
najlepsze ze antyperspirant moze byc stosowany 2-3 dni MAX. Przeciez pot po coś jest, nie można tak po prostu sie go pozbyc.
A wszyscy używają non stop. Potem sie dziwić ze jakies raczydła na ludzi spadają. Co do passów, to moim zdanien wystarczą 2. Używam HCEnc i jest OK. |
Z tymi 14 przebiegami, to chyba tak jak z tym, co dzisiaj na bilbordzie widziałem - pierwszy dezodorant działający 48 godzin...nie chcę znać tych osób, co go używają. :nieee:
|
Kiedyś dyskutowaliśmy tu czy warto robić 10, czy może poprzestać na 4-6. Znaczna oszczędność czasu, a optycznie nie widać specjalnie różnicy. Zdania były podzielone - ja byłem zwolennikiem koncepcji 10 przebiegów, na czasie mi specjalnie nie zależało. Ale IMO 14 przebiegów to już lekka przesada...
|
Cytat:
Ktoś kiedykolwiek robił z takim przebiegiem film. Czy jest w ogóle sens. |
W folderze DVD Rebuilder jest plik rebuilder.ini. Otwórz go notatnikiem i poszukaj wpisu eclPasses=10, wystarczy zmienić na eclPasses=14 i po problemie.
|
Czy sie da ustawić nie wiem (bo nie mam CCE) ale jeżeli chodzi o drugą część, to zdania będą podzielone.
Jedni powiedzą że warto. Inni że nie. Musisz sam poeksperymentować. Zależy też jak szybki masz komputer. Moim zdaniem nie warto. |
CCE chce się upewnic
Witajcie
Jestem tu nowy i chce się was zapytać. Znajomy mi powiedział że jest możliwe w DVDRebuilderze osiągniecie 14 passów. Jakbym nie ustawił programu to nie mogę. Jeżeli jednak się mylę to proszę mi powiedzie jak to osiągnąć. Drugie czy jest sens robić tyle przebiegów. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:12. |